ŽIVKOVIĆ NAPUŠTA PARTIZAN? Benfika već kontaktirala crno-bele

Portugalski mediji aktuelizovali priču oko dolaska mladog igrača Partizana u Benfiku

  • 13

U danu kada je celokupna crno-bela javnost zaokupljena utakmicom Partizana protiv Ludogoreca i kada pojačanja polako dolaze u Humsku, pojavila se vest da bi vicešampion Srbije mogao da ostane bez talentovanog Andrije Živkovića za kojeg je zainteresovana Benfika.

Pod naslovom ''Napad na Živkovića'', portugalski mediji objavili su vest da je Benfika već uspostavila kontakte sa crno-belima oko dovođenja omladinskog reprezentativca na La Luž. Cena transfera nije poznata javnosti, ali su na navijačkim forumima Benfike procurele neke cifre.

Naime, Benfika je spremna da ponudi Partizanu šest miliona evra plus 20 odsto od sledećeg transfera, a ugovor bi trebalo da bude potpisan na godinu dana. Takođe, navijači su sa oduševljenjem prihvatili ovu vest navodeći da će Živković biti novi Lazar Marković.

Podsetimo, ova priča oko Benfike ponovo je aktuelizovana, nakon informacija da je Živković trebalo na zimu da napusti crno-bele, a i sam fudbaler je tada za portugalske medije istakao da bi voleo da zaigra za Benfiku.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    5. avgust 2014 | 14:13

    ON sam kao lazovic,nine,pecnik,dauda,milijas,mrdja,ma i jos 2-3 tima sa pecurkane..xxaxxa..Toliko o tome ko je pravi Sampion Srbije u ocima fudbalske Evrope !!! Najuspesniji klub nezavisne Republike Srbije-Partizan-MIT ili cudo-PONOS SRBIJE !!!

  • Ivan

    5. avgust 2014 | 15:22

    Ma cim uspe da se Djura dogvori da vredi oko 7.5 miliona evra,on je otisao,jer taman toliko mu treba da se razduzi u aferi oko Azotare.DNO DNA JE SRPSKI FUDBAL!

  • rici 77

    5. avgust 2014 | 14:06

    Pa zar nije teza prodao darka lazovica benfiki !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA