NIŠTA OD LŠ: Crveni karton Trajkovića upropastio preokret Partizana (VIDEO)

Crno-beli gubili sa 2:0 nakon samo 20 minuta, ali je Škuletić do 35. minuta izjednačio na 2:2 i vratio Partizanu nadu koja je splasnula isključenjem Trajkovića u 41. minutu

Meč dostojan Lige šampiona! Četiri gola, povratak iz ''mrtvih'', crveni karton i pregršt šansi obeležili su revanš meč trećeg kola kvalifikacija za najelitnije fudbalsko takmičenje između Partizana i Ludogoreca, ali je konačan rezultat 2:2 (2:2) odveo Bugare dalje zbog golova u gostima.

Prvi meč u Razgradu završen je 0:0, a kao i pre godinu dana, tako je Ludogorec i sada, posle dva meča, bio bolji od vicešampiona Srbije.

Malo ko je verovao da će Partizan do samog kraja biti u igri za prolaz dalje jer su posle 21. minuta imali zaostatak od dva gola, ali je Petar Škuletić u periodu od 30 - 35. minuta anulirao prednost Ludogoreca i definitivno vratio crno-bele u život.

Međutim, ključni momenat meča dogodio se u 41. minutu kada je Trajković bez lopte udario Bezjaka. Dileme za sudiju nije bilo i štoper crno-belih se zaputio u svlačionicu, nakon crvenog kartona.

Najavio je Marko Nikolić 11 ratnika uoči meča sa Bugarima, ali su gosti bili ti koji su diktirali tempo u Humskoj. Činilo se da će šut Živkovića u 15. minutu razbuditi Partizan, ali se dogodili suprotno. Iz sna su se trgli Bugari i Marselinjo je u 19. minutu matirao Lukača.

Šok zbog gola potpuno je ukočio crno-bele i Brazilac je, samo dva minuta kasnije, ponovo bio precizan. na semaforu je stajalo 0:2 i povici ''Uprava napolje'' ke odzvanjalo stadionom Partizana. Mali broj ljudi je verovao da crno-beli mogu do preokreta. na svu sreću, Škuletić je bio jedan od njih.

Izašao je sam ispred Stojanova u 30. minutu i smanjio na 2:1, da bi u 35. minutu stajalo sjajnih 2:2. Treba pomenuti i to da je napadač Partizana samo par minuta pre prvog gola, promašio praznu mrežu. Međutim, Parni valjak je tada stao. Umesto da dokrajče protivnika, povukli su se i potom je usledio pomenuti faul Trajkovića za isključenje.

Ubacio je Nikolić Branka Ilića u drugom poluvremenu da zatvori ''rupu'' u odbrani. Upisao je Slovenac debi u crno-belom dresu, ali nije bio na visini zadatka. Posle jednog njegovog faula Marselinjo je pogodio stativu, a na odbijenu loptu natrčao je Bezjak i sa pola metra pogodio stativu.

Iako su imali 10 igrača, crno-beli su napali u drugom delu meča, a najbolju priliku za gol imao je Škuletić u 75. minutu. Centrirao je Vulićević s desne strane, ali je napadač Partizana sa pet metara šutirao preko gola. Bila je to poslednja prilika za crno-bele, mada je Nikolić ubacio Luku i Ninkovića.

Nisu vicešampioni Srbije uspeli da postignu treći gol, ali su pružili hrabru i lavovsku borbu. Pogotovo, nakon isključenja Trajkovića. Da ne beše uspavanosti u uvodnih 20 minuta, možda bi Partizan u petak čekao protivnika u plej-ofu Lige šampiona. Ovako, ostaju kvalifikacije za Ligu Evrope.

PROČITAJTE ŠTA JE MARKO NIKOLIĆ REKAO ZA CRVENI KARTON TRAJKOVIĆA.

PARTIZAN - LUDOGOREC 2:2

(Škuletić 30, 35 - Marselinjo 19, 21)

PARTIZAN: Lukač, Vulićević, Trajković, Stanković, Volkov, Brašanac (Ninković 83), Drinčić, Ilić (B. Ilić 46), Živković (Luka 71), Škuletić, Lazović.

LUDOGOREC: Stojanov, A.Aleksandrov, Angulo, Moti, Kaisara, Abalo (Misađan 46), Djakov, Zlatinski, Marselinjo (Espinjo 85), M.Aleksandrov (Aniset 78), Bezjak.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Borca

    6. avgust 2014 | 21:06

    0:2.. nastavice se xaxaxax..trp.j buraniju

  • NIJE MU MESTO U LŠ

    6. avgust 2014 | 21:44

    Ma Partizan bi realno trebao da ispadne.Nije im ni mesto u LŠ jer nisu ni izborili ove kvlifikacije.Bedni su...mada obe ekipe.Ovo je tužno šta će ući u LŠ.

  • OVO CE SE OSTVARITI

    6. avgust 2014 | 23:54

    Partizan je oduvek bio bruka Srbije.Taj slogan su dovili posle petarde od Dinama iz Zagreba.E sad pošto im je bratski klub takođe ispao susrešće se opet sad u kv za LE i opet će obrukatu ovu državu.Zapamtite...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA