JSL: Pobeda Čuke u Kruševcu, remi u Jagodini, Borac zasijao!

Čukarički pobedio Napredak u Kruševcu sa 2:0, Pazarci srušili oslabljeni Rad sa 1:0 i to golom u četvrtom minutu, dok su Subotičani pobedili sa 1:0 Radnički iz Kragujevca

  • 0

 Fudbaleri Čukaričkog pobedili su  u Kruševcu domaći Napredak sa 2:0 u meču prvog kola Superlige Srbije, dok je povratnik u elitu, Mladost iz Lučana remizirala 1:1 sa domaćom Jagodinom.

Izabranici Vladana Milojevića su na gostovanju u Kruševcu pokazali da i ove sezone sa pravom imaju velike ambicije.

Čukarički je poveo golom Andrije Pavlovića u 52. minutu, a konačan rezultat u petom minutu sudijske nadoknade postavio je Nenad Mirosavljević.

Domaći fudbaler Bojan Božović nije iskoristio čak dva penala na večerašnjem meču, a posle drugog promašaja namerno je udario protivničkog igrača i zaradio crveni karton.

Na meču u Jagodini domaći su poveli u 11. minutu golom Ðorđa Šušnjara, ali je bod Lučancima doneo Miloš Adamović iz penala u 76. minutu. Gosti su od 88. minuta igrali bez isključenog Igora Zonjića.

Spartak iz Subotice i Novi Pazar ostvarili su minimalne pobede na otvaranju Jelen Superlige, protiv Radničkog iz Kragujevca, odnosno Rada.

Pobedu Pazarcima nad "građevinarima" doneo je Asmir Kecap pogotkom već u trećem minutu. Iako su obe ekipe imale po nekoliko prilika za još koji gol, rezultat je ostao 1:0.

Ova utakmica je imala uvertiru u vidu saopštenja oba kluba, jer su iz Rada bili ogorčeni što njihovi navijači ne mogu da dođu u Novi Pazar.

Subotički Spartak je do sva tri boda na premijeri protiv Radničkog došao zahvaljujući pogotku Milorada Balabanovića u 74. minutu.

Fudbaleri Borca iz Čačka pobedili su večeras na svom terenu Donji Srem sa 2:0 u prvoj superligaškoj utakmici posle dve godine odsustva iz elitnog takmičenja

JSL SUPERLIGA, 1. kolo:

Subota:

Novi Pazar - Rad 1:0

(Kecap 4)

Spartak - Radnički Kragujevac 1:0

(Balabanović 74)

Crvena zvezda - Radnički Niš 2:0

(Milijaš 43, 45+2)

Jagodina - Mladost 1:1

(Šušnjar 11 - Adamović 76. penal)

Napredak - Čukarički 0:2

(Pavlović 52, Mirosavljević 90+5)

Borac - Donji Srem 2:0 (Mutavdžić 64, Đenić 85)

Nedelja:

Voždovac - Partizan (17)

Vojvodina - OFK Beograd (19)

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA