ROĐENI ŠAMPION: Ovaj fudbaler je na poslednjih 10 mečeva osvojio četiri trofeja! (FOTO)

Ono što je on uradio za tri meseca većina nije uspela u celoj svojoj karijeri

  • 0

 

Toni Kros proživljava sezonu iz snova, a može se slobodno reći da ono što je on uradio u poslednjih 3-4 meseca vrlo malo fudbalera je uspelo da ostvari u čitavim svjim karijerama.

Nemački reprezentativac bukvalno ostvaruje sve svoje fudbalske fantazije, a prema podacima verovatno je igrač koji je oborio rekord po stvarima koje je uspeo da osvoji za najkraće moguće vreme. Odlični vezista je kada se pogleda poslednjih deset takmičarskih mečeva u kojima je igrao osvojio čak četiri velika trofeja, uz to nikako se ne sme zaboraviti da je prema indeksu korisnosti bio i najbolji igrač Mundijala.

Bivši igrač Bajerna je u poslednih deset zvaničnih nastupa podizao pehar namenjen šampionu Bundeslige, osvajaču Kupa Nemačke, prvaku sveta i Superkupa Evrope. Sve je počelo 11. maja kada je sa minhenskim klubom osvojio nemačko prvenstvo, a zatim je nedelju dana kasnije postao i pobednik kupa svoje zemlje.

Usledilo je nakon toga Svetsko prvenstvo u Brazilu gde je sa "pancerima" podigao Zlatnu Boginju, a kulminiralo je njegovim dolaskom u Real iz Madrida sa kojim je u sredu osvojio evropski Superkup, a u tom periodu je odigrao 10 mečeva, od čega sedam na Mundijalu u Brazilu.

Ipak, on može postati još uspešniji, jer će imati priliku da već posle još dva meča osvoji i peti trofej, jer ga očekuju dueli Superkupa Španije između njegovog Reala i šampiona te zemlje Atletiko Madrida, a oni su na programu 19. i 22. avgusta.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA