Realno, jel bio faul nad Lovernjom? A nad Bogdanom?

Sporne odluke prelomile meč evropskih šampiona i orlova. Koji je vaš stav?

  • 23

Samo da ove odluke u finišu meča sa Francuzima ne napravi Srbiji pakao za prolaz u nokaut fazu. U suprotnom ćemo lakše ove odluke sudijske ekipe prihvatiti.

Mi vas pitamo: Da li je odluka da se na 1,1 sekunde pre kraja dosudi faul Miroslavu Raduljici nad Žofrijem Lovernjom ispravna?

Faul, kod nerešenog rezultata u ovakvoj situaciji malo koji bi se sudija dosetio, baš kao u onom čuvenom finalu iz Indijanapolisa 2002. godine (ako znate na šta mislimo:))

Sa druge strane napad Bogdana Bogdanovića koji je mogao da reši pitanje pobednika i Srbiju izbaci na čelo grupe sa 2-0, okarakterisan je kao gubitak lopte.

Stručni štab ne bi trebalo puno da se bave ovim diskutabilnim odlukama u finišu, igrači još manje, ali navijači, bar do sutrašnjeg meča sa Iranom svakako.

Šta kažete? Jel najpoštenije bilo da se ode u produžetke?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ren

    31. avgust 2014 | 18:19

    Ja bih volela da Lovernj prokomentarise,bas me zanima sta on misli.Sudije bi naravno izgazila i po 15 puta pustala da gledaju usporeno snimak i svaki put kad kazu da je njihova odluka tacna udarila bi ih maljem u glavu....

  • Tutor

    31. avgust 2014 | 17:45

    Sramota od sudjenja, ni sudije ni francuzi nisu čuli za tri sekunde u reketu. Lovrenju svaka čast, ali faul nije bio.

  • murajsam

    31. avgust 2014 | 18:10

    prvo poluvreme smo ih ubili, oni videli koliko je sati pa u poluvremnu isli na "pomoć prijatelja", eto to je istina jedna i jedina i ne znam dokle ce ovaj nas savez to da tolerise jer OVO NEMA VISE VEZE SA SPORTOM !!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA