NA ŠTA SU SVE ŠPANCI BILI SPREMNI: Pogledajte kako je Rubio folirao protiv Francuza (VIDEO)

Domaćinu Mundobasketa ovoga puta nisu pomogla foliranja pošto su Francuzi slavili sa 65:52 i otišli u polufinale

  • 4

Pokušali su košarkaši Španije da nečasne radnje primene i protiv Francuske, kako bi preokrenuli rezultat i obezbedili polufinale Mundijala protiv Srbije, ali sudije nisu pale na foliranje Rikija Rubija u momentu kada se lomio meč.

Daleko od toga da bek Španije nije malo potkačen u žaru borbe. Možda bi i dobio faul da se nije bacao kao da ga je kamion udario, a možd aFrancuzi ne bi otišli na plus pet pošto je upravo Rubio ispao u odbrani.

Ovako neslavan kraj jedne španske generacije. Generacije koja će, takođe, posle ovog Mundobasketa ostati upamćena kao folirantska.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • EU

    11. septembar 2014 | 00:22

    Ko pobedi Spance u cetvrtfinalu, izgubi u polufinalu, mi to znamo, a Francuzi ce tek saznati

  • Velimir CZ

    11. septembar 2014 | 00:48

    Jesu to dobri igraci,to stoji...i Gasol i Fernandrz i Rodrigez i Ljulj,ali oni nikada nece imati ono sto su imali Djordjevic,Bodiroga,Divac,Stojakovic,Danilovic i mnogi drugi...Nikada nece imati taj pobednicki mentalitet koji je uvek radio kad je najvise trebalo,a rezultat svega su mnoge reprezentativne i klubske titule...Spanija me podseca na Real zadnjih sezona...Budu najjaci...prosetaju se do zavrsnice i onda veliko NISTA...Real nije uzeo ni titulu,ni evroligu...ni sad reprezentacija nije nista uradila,a mnogo bitan faktor je to sto oni unapred upisuju pobede i misle da ce svi da im se sklone...Uporno se pricalo o finalu Amerika i Spanija,ali ima tu mnogo ekipa koje ne zasluzuju da budu unapred otpisane...U petak u 22 svi zajedno da bodrimo nase majstore koji imaju ono o cemu sam pisao,a to je taj mentalitet koji im je usadio Sale...Srecno momci...

  • trojkaa

    11. septembar 2014 | 02:14

    jeste ga puko laktom po nosu al ko ga je*e

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA