ĐORĐEVIĆ O TEODOSIĆU: On jednostavno igra za tim! (VIDEO)

Srpski selektor nije iznenađen partijama koje pruža prvi plejmejker naše reprezentacije

  • 2

Dan posle meča sa Brazilcima i simultanke koju je odigrao Miloš Teodosić na tom meču ne prestaje da se priča o njemu. Na konferenciji za štampu koja je održana u četvrtak srpski selektor se suočio sa mnogim pitanjima o njegovom plejmejkeru.

Dugo je Srbija čekala na Tea u svom pravom izdanju i konačno ga dočekala, a pripadnike "sedme sile" je najviše zanimalo mišljenje selektora Aleksandra Đorđevića o tome šta se dogodilo sa srpskim reprezentativcem tokom ovog šampionata na kome je pokazao kakva je zver na terenu, a on je imao vrlo kratak i jasan odgovor.

- On igra košarku, vrlo jednsotavno. Igra za tim, za rezultat, za svoje saigrače - rekao je Đorđević, što možete pogledati na videu snimljenim mobilnim telefonom LG G3.

(Izveštač Telegrafa iz Španije, Dragutin Stojmenović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SALE NACIONALE

    11. septembar 2014 | 12:40

    KRALJ.... ni u jednom trenutku ga nisam pljuvao, vjerovao sam u njega od samog pocetak!!! SALE je rodjeni pobjednik a to tako jednostavno prenio na ove nas momke!!! ZIVA LEGENDA!!

  • aleksandar

    12. septembar 2014 | 19:46

    svaka cast majstoru sasi djordjevicu,sve pohvale i njemu i igracima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA