Ovim srebrom Krstić se oprostio od reprezentacije! (VIDEO)

Kapiten Srbije je pomalo iznenadio javnost kada je u miks zoni rekao da je ovo bilo njegovo poslednje takmičenje u nacionalnom dresu

  • 11

Srpski košarkaši su napravili podvig osvajanjem srebrne medalje na Mundobasketu. Uprkos visokom porazu koji su doživeli u finalu protiv SAD, ništa se ne može zameriti pulenima Aleksandra Đorđevića koji su se borili koliko su mogli.

Posle dodele medalja dvojica gorostasa Nenad Krstić i Vladimir Štimac su pokazali da ne žale mnogo zbog neosvajanja zlata, ali im je obojici žao što nisu pružili malo veći otpor protivniku.

- Stvarno imali smo odličan turnir. Ostaje žal što možda malo bolje nismo odigrali ovu poslednju utakmicu, ali ovo je veliki uspeh a našu košarku - kazao je Krstić, a na njegove reči se dovezao Štimac.

- Sija kao zlato. Ne možemo sad baš tako da ih dobijemo. Mi smo dobro otvorili, ali oni su krenuli sa svojim tempom. Mi smo se borili koliko smo mogli, ali šta je tu je. Ovo je medalja za Srbiju i za moju porodicu, mog brata.

KRSTIĆ: OVO JE MOJ OPROŠTAJ OD REPREZENTACIJE

Posle izjave za RTS u kojoj nije želeo ništa da pominje, Krstić je šokirao novinare u miks zoni kada je izjavio da mu je ovo bilo poslednje takmičenje u nacionalnom dresu.

- Ovo je moj oproštaj od reprezentacije. Presrećan sam što smo osvojili medalju - otkrio je kapiten Srbije kasnije u miks zoni i dodao:

- Amerikanci su odličan tim i atlete. Videli ste šta su uradili u prvom poluvremenu.

Pogledajte video sniman LG G3 telefonom:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MENE NIJE IZNENADIO

    14. septembar 2014 | 23:36

    Mene nije iznadio ovom izjavom.Ko prati dešavanja oko naše reprezentacije malo više,Krle je hteo da se oprosti još pre EP ali kada je shvatio da imamo problem na centrima ostao je.Sada je opet pristao iz istog razloga,povređen je došao,dao je koliko je mogao i hvala mu.Igrao je srcem za svoju zemlju iako nije spreman.Tako da ja sam i očekivao da će da se povuče posle ovog šampionata pogotovo sada kada je video da smo dobili zamenika-Miroslava Raduljicu.Hvala ti Krle na svemu.Ako možeš ostani još do evropskog,ako ne,nikom ništa.Hvala ti na svemu od srca!

  • zoran

    15. septembar 2014 | 00:36

    Hvala ti Krle za sve sto si dao za Srbiju.Teo novi kapetan.

  • Naklon

    15. septembar 2014 | 00:23

    Krle hvala ti veliko, ti si primer koji trebaju mladi da slede...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA