Da li je Vidić napravio penal ili je igrač Kaljarija iskoristio priliku da padne u pravom trenutku? (VIDEO)

Posle duela srpskog internacionalca i Saua, arbitar je pokazao na belu tačku, a kada se pogleda snimak čini se da je ova odluka itekako diskutabilna

  • 1

Nemanji Vidiću baš teško ide privikavanje na Seriju A. Srpski internacionalac koji je ovog leta stigao u Inter očigledno ima problema sa adaptacijom na fudbal na Apeninima, a to se videlo i na meču protiv Kaljarija u kome je njegov tim doživeo pravu katastrofu.

Prvo je posle njegovog nesporazuma sa ostalim saigračima iz odbrane Kaljari došao u vođstvo, a onda je u 45. minutu sudija posle njegovog duela sa Sauom pokazao na belu tačku. Međutim, čini se da je igrač kluba sa Sardinije pomalo iskoristio priliku što je Srbin već bio uklizao i sapleo sa o njegove noge.

Podsetimo da je srpski reprezentativac u prvom kolu takođe napravio faul za najstrožu kaznu, a tada je i dobio crveni karton, a da je pre dva kola bio direktan krivac za gol koji je njegov tim primio, jer je loše vratio loptu svom golmanu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA