Bajern nudi brdo para Robenu da ostane

Bavarski klub spreman je da ponudi svom krilnom igraču 170.000 funti nedeljno, te bi on tako postao najplaćeniji fudbaler u istoriji kluba

  • 0

Reprezentativac Holandije Arjen Roben na putu je da produži ugovor sa Bajernom, pošto je bavarski velikan spreman da ponudi neverovatnih 170.000 funti za nedelju dana. Dvadesetosmogodišnji krilni fudbaler je u odličnoj formi od meča njegovog nacionalnog tima sa Engleskom. Od te utamkmice postigao je fantastičnih 9 golova.

Za desetku Bajerna, koji ima još jednu godinu važećeg ugovora, interesovanje su pokazali engleski premijerligaši Mančester Siti i njegov nekadašnji klub Čelsi. Ukoliko Roben napusti Nemačku, procenjuje se da će otići za 10 miliona funti. Međutim, Bavarci su uporni u nameri da zadrže svoju zvezdu sa već pomenutom "nepristojnom" ponudom, čime bi postao najplaćeniji fudbaler u istoriji kluba. Najglasniji po tom pitanju je čelnik nemačkog velikana Karl-Hajnc Rumenige.

- Arjen može da napravi razliku u timu. Zato želim da ostane – jasna je legenda bavarskog kluba.

Bajern u poslednje vreme beleži fenomenalne rezultate. U prethodne tri utakmice, postigli su ukupno 20 golova uz jedan primljeni. Poslednja žrtva bila je Herta, koju su nekadašnji prvaci Evrope i Bundeslige savladali 6:0 u gostima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA