Da li će pun stadion u Humskoj dočekati Albance?

Prema rečima predsednika FSS Tomislava Karadžića do sada je prodato oko 18.000 karata

  • 48

Fudbalska reprezentacija Srbije nije dobro počela kvalifikacije za EP u Francuskoj pošto su u Jerevanu odigrali samo 1:1 protiv Jermenije, ali šansu za popravni imaće već u utorak kada u Humsku dolazi selekcija Albanije.

Interesovanje za ovaj meč je bilo veliko, ali je donekle poljuljano nakon remija u Jerevanu i pitanje je da li će tribine biti ispunjene do poslednjeg mesta. Svestan je toga i predsednik FSS Tomislav Karadžić.

- Očekujem oko 25.000 ljudi, s obzirom na to da imamo informaciju da je prodato 18.000 ulaznica. Nadam se dobrom navijanju i atmosferi, mada bi sve bilo bolje da smo pobedili - istakao je Karadžić, a prenosi Žurnal.

Prema nekim informacijama, očekuje se i veliki broj navijača iz inostranstva, a stadion bi svakako bio puniji da u utorak dolaze i gostujući navijači.

Protiv Francuske, poseta nije bila na zavidnom nivou (samo 10.000 gledalaca), a da li će se srpski navijači sada odazvati i pomoći nacionalnom timu da zabeleži prva tri boda u kvalifikacijama?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petar

    13. oktobar 2014 | 07:36

    Kolarov je poslao baš lepu pozivnicu navijačima.......svaka čast........

  • Гробари

    13. oktobar 2014 | 08:52

    СРБИЈА ИГРА! Тад није битна боја клуба за кога навијаш! СВИ СМО МИ СРБИ!

  • durlanac

    13. oktobar 2014 | 09:57

    Dodjite na Cair i necete razmisljati dali ce biti pun.!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA