Tadić u probranom društvu pokeraša Premijer lige! (VIDEO)

Srpski reprezentativac postao jedan od retkih igrača kojima je za rukom pošlo da na istom meču zabeleži čak četiri dodavanja za gol

  • 1

Dušan Tadić je glavna zvezda na Ostrvu ovog vikenda. Srpski repezentativac je obeležio subotu u Pemijer ligi kada je postigao gol i čak četiri puta asistirao saigračima za pogodak u demoliranju koje je njegov Sautempton priredio Sanderlendu 8:0.

Srpski reprezentativac je svojim učinkom pokazao da je jedan od najboljih igrača lige ovom trenutku, a njegov učinak na utakmici protiv "crnih mačaka" uveo ga je u elitno, malo društvo fudbalera koji su uspeli da ostvare četiri asistencije na istom meču.

Naš fudbaler se pridružio Denisu Bergkampu, Hose Antonio Rejeсu, Sesku Fabregasu, Emanuelu Adebajoru i Santiju Kazorli, a interesantno je da nijedan igrač u istoriji najjačeg ranga u Engleskoj nije uspeo da ostvari više dodavanja za gol od toga.

- Igrali smo dobro kao tim. Uvek pokazujemo kvalitet, a da bismo to uradili neko mora da igra dobro u odbrani, neko mora da daje golove i neko mora da asistira, ali mi želimo da budemo još bolji. Nije sve u golovima, u prethodnoj utakmici protiv KPR-a sam propustio nekoliko šansi, jer lopta nije htela u gol. Želim samo da budem deo tima, a to su ponekad asistencije, a ponekad druge stvari - rekao je Tadić posle utakmice.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miksa

    19. oktobar 2014 | 09:50

    Sve arsenalovi igraci. Tadic ima sanse da predje u arsebal

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA