UEFA, zašto albanski igrači nisu kažnjeni?

Odluka UEFE je sama po sebi apsurdna, ali je još apsurdnija zbog činjenice da nijedan igrač Albanije nije kažnjen

  • 16

UEFA je donela odluku o incidentima na utakmici između Srbije i Albanije. Odluka je sama po sebi veoma apsurdna zbog činjenice da je naša selekcija "pobedila" službenim rezultatom, zatim su joj oduzeti bodovi, a još apsurdnijom je čini činjenica da nijedan od igrača Albanije nije kažnjen.

Ceo incident na terenu je počeo kada je Stefan Mitrović hteo da skloni zastavu "Velike Albanije" koja je bila okačena o dron da bi na njega nasrnuli Taulant Džaka i Lila sa namerom da mu otmu zastavu.

Nakon toga je usledila tuča na terenu, između fudbalera Albanije i nekoliko srpskih navijača koji su uleteli u teren, dok su srpski igrači konstantno smirivali situaciju i pokušavali da odbrane albanske navijače.

Ako je UEFA kaznila Srbiju zbog incidenata naših navijača, sankcionisani su morali biti i fudbaleri našeg protivnika.

Posle utakmice su usledile i neke veoma diskutabilne izjave fudbalera Albanije, ali izgleda da ni to nije bilo dovoljno da budu suspendovani.

Nijedan igrač Srbije ni posle meča, ni danima kasnije nisu pričali zapaljivo, kao njihove kolege iz Albanije.

Zbog svega ovoga veoma čudi odluka UEFE, čiji aršini nikome nisu poznati.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Radovan82

    24. oktobar 2014 | 13:34

    Šta god da uradimo mi smo krivi to je tako i to je njihov cilj.Albanci mogu da stvaraju veliku državu i da rade šta hoce jer su njihovi podanici.A mi ne možemo da dodjemo sa majicom Kosovo je Srbija, što je uvek bilo i nadam se biće, odma kazna.Da se ja pitam na ovu odluku ja bi rekao da se FSS povlači iz svake vrste takmičenja jer mislim da nema srhe igrati ovakvu vrstu fudbala.Ovo je nečuvenio!!!!

  • Haj

    24. oktobar 2014 | 12:48

    Sve ima svoju cenu, pa tako ni uefa nije imuna samo je pitanje koliko ko daje.

  • Deda

    24. oktobar 2014 | 14:03

    Gde nestade priča o zastavi Velike Albanije i da UEFA strogo kažnjava uplitanje politike na utakmicama??? Ako ne može drugačije povući se iz ovog takmičenja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA