Advokat: Ko to ne želi da Srbija igra na EP?

Verujem u naš tim, učinićemo sve da pobedama ispunimo cilj i izborimo mesto na najvišoj evropskoj sceni, rekao je selektor Srbije

  • 7

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dik Advokat rekao je da ne može da veruje da je Evropska fudbalska unija (UEFA) donela odluku da kazni njegov tim oduzimanjem tri boda u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2016. godine.

Ovde možete videti kako su reagovali ostali ljudi iz javnosti Srbije i Evrope.

- Iskreno, donesene odluke smatram vrlo čudnim. Albanci su prošli veoma dobro - ne razumem zašto su kažnjeni novčano, u čemu je smisao toga. Oni nisu hteli da nastave da igraju utakmicu pod bilo kojim okolnostima, kako te večeri sa ili bez publike, tako i sutradan...

- Na žalost, stičem utisak da neko ne želi da Srbija bude učesnik prvenstva Evrope 2016. godine u Francuskoj-  rekao je Advokat za sajt Fudbalskog saveza Srbije.

On je dodao da se na utakmice između Srbije i Albanije mora gledati kao na slučaj Rusije i Gruzije, koje nisu mogle da budu zajedno svrstane u grupi.

- Epilog procesa odlučivanja je za mene, kao selektora Srbije, jednostavno neverovatan - kažnjena je samo jedna strana, a to je Srbija.

Čudna situacija je i kada pogledate na tabelu - odigrali smo dve utakmice, nijednu nismo izgubili, piše da imamo jednu pobedu, a osvojili smo samo bod-  rekao je Advokat.

Advokat je kao otežavajuću okolnost istakao to što će Srbija naredne dve utakmice igrati bez podrške navijača kod kuce.

- Verujem u naš tim, učinićemo sve da pobedama ispunimo cilj i izborimo mesto na najvišoj evropskoj sceni-  rekao je Advokat.

(Telegraf.rs/FSS)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • M.Dj

    24. oktobar 2014 | 19:42

    Dice,srbendo!!!

  • Индијанац

    24. oktobar 2014 | 19:31

    Можда те тебе узму као адвоката да их браниш код УЕФЕ.

  • Srbin do groba

    24. oktobar 2014 | 22:51

    šta je bilo bilo je, moramo na EP nije propast sveta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA