LALATOVIĆ: Nisam primitivac, pobogu!

Trener Crvene zvezde tvrdi da je javni prekor za igrače, posle utakmice sa Donjim Sremom, za cilj imao njihovo buđenje

  • 5

Burno je reagovao Nenad Lalatović kada je njegova ekipa završila meč sa Donjim Sremom, u kom jeste pobedila, ali je prikazala jako lošu igru.

Trener Crvene zvezde poručio je tada da neki igrači ne zaslužuju da nose dres tog kluba ukoliko nastave sa lošim partijama, a kad su se glave "ohladile", Lalatović kaže da je javnim prekorom hteo da probudi igrače.

Na pitanje "Žurnala" da kada trener nasrne na igrače, jednom nogom je van kluba, Lalatović odgovara:

- Da se razumemo, opaska se odnosila na utakmicu sa Donjim Sremom. Isključivo, ne globalno. Nijedno ime nisam nisam spomenuo, nikog javno kritikovao. Nisam primitivac, pobogu - izričit je Zvezdin "šef".

U javnosti se već spekuliše koji to igrači najverovatnije neće "preživeti" trenerovu čistku.

- Novinari su izdvojili nekoliko fudbalera, samosvojno. Tako da niko ne zna na koje sam igrače mislio. Ne znaju ni oni. To je mudrost, delotvoran način da podignete tenziju. Atmosfera nije narušena, naprotiv. Fenomenalna je, rad izuzetan.

Lalatović je otkrio da je u ekipi došlo do pada samopouzdanja posle poraza od Partizana u 147. večitom derbiju.

- Momci su malo izgubili na samopouzdanju, posle utakmice sa Partizanom. Možda je ovo bila njihova najslabija utakmica, računajući i pola sata u Humskoj. Pošteno je reći da je Pečnik bio desni vek, koji to nije. Igrao je Đorđević, nakon polugodišnje igračke apstinencije. Dakle, reč je dobrano izmenjenoj odbrani. Opet, najvažnije je da nismo primili gol i sačuvali epitet najbolje odbrane u ligi - poručio je Nenad Lalatović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lamine

    28. oktobar 2014 | 18:23

    Lale, sine... Pa videli smo u Kruševcu da nisi primitivac... Ali, zaboga, ko bi i pomislio to posto si okružen doktorima nauka .

  • vera

    28. oktobar 2014 | 11:10

    Nadam se da ih trenira trener i da trener pravi protokol ko ce igrati ko nece. Ono sto je izveo protiv Sremaca i kako je igrao treba da zahvali Bogu za tri boda a ne da raspali po igracima koje je sam selektovao za pomenutu utakmicu.Traziti krivicu u drugima kad ti odlucujes ko ce i sta igrati u timu je po meni veoma nefer prema tim igracima.

  • Mane

    28. oktobar 2014 | 17:00

    Ovo je po meni vid demotivacije a to ce se osetiti u narednim mecevima.Mlad i neiskusan jesi ali taj prljav ves je samo vas ves i vi treba da ga sami perete cim hocete i kako znate a ne da ga iznosite u medije. Svi mi znamo ko igra sto igra i koliko znaju !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA