Andrić u devet reči o napadu Vujoševića na njega!

Mladi bek prisustvovao je konferenciji za novinare koju je držao njegov trener, a na kome se uglavnom govorilo o incidentu koji se dogodio posle utakmice protiv Hapoela

  • 20

Košarkaš Partizana Mihajlo Andrić našao se u poslednja tri dana u centru pažnje medija, ali ne zbog blistave igre ili pogođenih nekih neverovatnih trojki, već iz jednog sasvim lošeg razloga. Udarac koji je primio od trenera crno-belih Duška Vujoševića po završetku utakmice protiv Hapoela bio je glavna vest u svim medijima.

Tako se zbog jedne ružne stvari talentovani momak našao u centru sportskih bivanja u Srbiji. Andrić je zato u peta zajedno sa strategom šampiona Srbije došao na konferenciju za novinare na kojoj je glavna tema bio upravo događaj sa parketa dvorane u Jerusalimu.

- To je naša stvar i ne bih je komentarisao - kazao je ovom prilikom talentovani bek povodom svih događanja.

Pomenimo da je Vujošević na istoj konferenciji za štampu napomenuo da se nije izvinio Andriću zbog svog poteza, kao i da je rekao da će opet učiniti istu stvar, ali samo ne pred televizijskim kamerama, a nije propustio priliku ni da se obrati i onima koji su komentarisali njegov gest.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    31. oktobar 2014 | 15:17

    SPAARTAAA !!! NAJJACA FAMILIJA SRBIJE !!! Partizan-MIT ili cudo-JEDINI PONOS SRBIJE !!!

  • milos

    31. oktobar 2014 | 15:14

    Nesmes nista da kazes,mekusac kao i tvoj mentor!!!

  • Da,da

    31. oktobar 2014 | 15:59

    Ubedjen sam da ce ovaj Andric pokidati sve za godinu dve.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA