Istorijski debi Zidanovog sina za Real! Kakvu mu budućnost predviđate? (VIDEO)

Mlađani Enco dobio je priliku da debituje za Real Kastilju koju sa klupe predvodi njegov otac, a on je izveo nekoliko sjajnih poteza koji su bili zaštitni znak njegovog oca

  • 4

U nedelju se u Španiji dogodio istorijski trenutak. Zinedin Zidan je kao trener rezervnog tima Reala iz Madrida, Kastilje, uveo u igru svog sina Enca Zidana koji je na taj način debitovao za rezerve "kraljevskog kluba".

Zidan junior je ušao u igru u drugom poluvremenu u pobedi svog tima nad Konkenseom 2:1, a na momente je pokazao da je pravi naslednik svog oca. Sa nekoliko poteza na terenu podsetio je na legendu Reala i Juventusa, a čak je izveo i nekoliko driblinga koji su bili zaštitni znak njegovog oca.

Mlađani Enco, koji je dobio ime po legendarnom Urugvajcu Encu Frančeskoliju, je do 15 godine igrao za mlađe selekcije Španije, a posle toga se opredelio da nosi dres Francuske koji je proslavio njegovog oca. Inače, Zidan senior je suspendovan na tri meseca, jer nije imao odgovarajući sertifikat za mesto trenera, ali je ta odluka zamrznuta zbog žalbe koju je podneo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA