NIKOLIĆ: Odigrali smo najlepše poluvreme, ali ovoliko šansi ne sme da se promaši!

Trener crno-belih je već arhivirao pobedu u Kupu i okreće se meču sa Napretkom u kome će njegovi igrači tražiti osvetu za prošlu sezonu

  • 4

Fudbaleri Partizana su bez mnogo problema obezbedili plasman u četvrtfinale Kupa Srbije, pobedom nad Slogom iz Petrovca na Mlavi, na svom stadionu.

Trener crno-belih Marko Nikolić nije imao previše zamerki na to kako je njegov kombinovani sastav odigrao ovaj meč i smatra da je prvo poluvreme bilo jedno od najlepših koje je njegov tim odigrao otkako je on šef stručnog štaba, međutim, svojim igračima zamera veliki broj promašenih prilika.

- Igrali smo u jednom kombinovanom sastavu, silom prilika i zato nam je trebalo desetak minuta da dođemo do ritma, ali smo posle toga odigrali jedno od najlepših poluvremena ove sezone. Bilo je lepih akcija i prilika i jedino zbog čega ću kritikovati igrače jesu promašene šanse. Partizan ne sme toliko da promašuje - rekao je Nikolić.

Ekipa iz Humske je ušla među osam timova koji su ostali u igri za trofej nacionalnog Kupa, među kojima nije Crvena zvezda, a trener Nikolić se ne opterećuje kog protivnika će izvući njegov tim u petak na žrebu.

- Sada razmišljam samo o Napretku. Ko god da nam dođe u četvrtfinalu, znam da neće biti lako. Tu su Rad, Voždovac, Čukarički i još dosta dobrih ekipa. Nadam se da ćemo igrati na našem terenu - kazao je strateg crno-belih i dodao da je meč u Superligi protiv Napretka od ogromne važnosti.

- Napredak nam je uzeo pet bodova prošle sezone i tako odlučio trku za titulu. Zato nam je utakmica od velike važnosti i možda i presudna u ovom ciklusu koji je pred nama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA