Vujošević ponovo nasrnuo na Andrića, Delije pevale ''Udavi ga'' (VIDEO)

Mladi košarkaš ponovo bio meta trenera Partizana koji je, za razliku od meča u Jerusalimu kada ga je davio, sada glavom nasrnuo na njega

  • 61

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević, tokom večitog derbija protiv Crvene zvezde, ponovo je nasrnuo na svog košarkaša, a ''žrtva'' je, verovali ili ne, ista kao i poslednji put - Mihajlo Andrić.

Mladi bek je bio predmet Vujoševićevog napada i davljenja kada su crno-beli izgubili od Hapoela u Jerosalimu, a večeras je u Pioniru glavom nasrnuo na Andrića, verovatno nezadovoljan njegovom igrom.

U momentu kada je Vujošević skočio sa klupe i krenuo ka svojim košarkašima, tačnije Andriću, nedugo zatim pristalice Zvezde su počele da skandiraju ''Udavi ga.''

Podsetimo, Crvena zvezda je dobila prvi ovosezonski derbi rezultatom 76:67.

Telegraf je u svojoj prognozi tri sata pred meč prognozirao tačan rezultat, koji je "promašio" za samo pola koša.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sinisa

    30. novembar 2014 | 21:06

    Ovom coveku definitivno nije mesto u sportu. Velika je sramota za Partizan sto ga drzi. Nikakvi trofeji ne opravdavaju ovakvo ponasanje prema decacima kojima je kosarka zovot. To je kolektivni sport u kome je vazan timski duh isloga,a ovaj nekulturni covek bas na to nasrce. SrMota za Partizan i za Kosarkaski savez.

  • Cetnici sever

    30. novembar 2014 | 21:25

    Casovi ljibavi

  • Thanks

    30. novembar 2014 | 23:27

    Zovite veterinara, svinja opet davi prasice !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA