Zvezda je u derbiju napravila nešto prvi put u svojoj istoriji!

Crveno-beli košarkaši su savladali Partizan rezultatom 76:67, a neverovatno je da su u svakoj četvrtini postigli po 19 poena

  • 21

Prvi ovosezonski košarkaši derbi između Crvene zvezde i Partizana pripao je crveno-belima! Nominalni domaćin, u 10. kolu ABA lige, slavio je rezultatom 76:67, a gledajući kako su se kretao rezultat po četvrtinama Zvezda je u derbiju napravila nešto što se retko viđa. Verovatno i prvi put u istoriji.

WHO IS THE MAN? Telegraf za samo poen promašio tačan rezultat košarkaškog derbija!

Naime, lider regionalne lige je sve četiri četvrtine dobio sa identičnim brojem ubačenih poena  - 19. U prvoj na semaforu je stajalo 19:14, u drugoj 19:8, treća je bila identična kao prva (19:14), dok je Partizan bio bolji u poslednjoj deonici. Ubacili su crno-beli 31 poen, ali su primili, za divno čudo, baš 19.

Ono što je, takođe, obeležilo ovaj meč jeste nepogrešivi Branko Lazić. Bek Zvezde je postigao 15 poena, a pritom nijednom nije promašio. I za dva i za tri poena šutirao je 3/3, te je bio i najefikasniji u crveno-belom jatu.

Ne treba zaboraviti ni to da je redakcija Telegrafa praktično pogodila tačan rezultat derbija tokom dana. Izračunali smo prosečne koševe koje večiti daju i primaju i došli do brojke 76:66, ali je tepić pogodio oba slobodna bacanja na 20 sekundi pre kraja čime je samo za jedan poen ''nadmašio'' Telegraf.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA