ZEČEVIĆ SE NE VRAĆA: Tamo gde si jednom bio uspešan, ne bi trebalo da se vraćaš!

Nekadašnji generalni sekretar crno-belih odigrao je ključnu ulogu u dolasku Zorana Popovića na čelo kluba, ali on ne planira da se vrati i zauzme neku od funkcija u klubu

  • 4

Partizan je dobio novog predsednika, a to je Zoran Popović za koga je u jednom trenutku bilo malo verovatno da će uspeti da se domogne te funkcije, ali najveću ulogu u njegovom dolasku na čelo crno-belih odigrao je nekadašnji generalni sekretar kluba Žarko Zečević.

Videlo se po njegovom izrazu lica da je itekako zadovoljan ishodom izborne Skupštine i time što je upravo čovek za koga se on zalagao izabran na mesto prvog čoveka. Zečević je odmah po završetku oficijelnog dela prokomentarisao novinarima sve ono što se dešavalo prethodnih dana.

- Vidi se da je ovaj potez Mileta Jovičića koji je na početku glasanja za predsednika napravio jedan dostojanstveni čin i bez obzira na ošto što se dešavalo u prethodnim danima pokazao da je ipak vojnik Partizana i da je sve što je činio bilo u interesu Partizana.

- Što se tiče Zorana Popovića, mislim da je sam njegov program već dovoljno rečit i da će buduća uprava Partizana ispuniti to o čemu se razgovaralo. Mislim da jedan njegov deo o infrastukturnom oporavku se odnosi i na povraćaj stadiona- rekao je Zečević, koji nije želeo da se osvrće na priče o politici u klubu.

- Ja ljude ne delim na one koji su bliski vlasti i na one koji nisu bliski vlasti. U svojoj jednoj izjavi sam rekao da mene ne interesuje ko je koje političke pripadnosti, mislim da je interes svih u državi da Partizan bude jedan stabilan klub.

Kada je u pitanju eventualni njegov povratak u klub na neku od funkcija u novom rukovodstvu, nekadašnji gensek je negirao takvu mogućnost.

- Ja sam javno rekao da mene ne interesuje nikakva funkcija. Ja se vodim rečenicom svoga oca da tamo gde si jednom bio uspešan ne bi trebalo da se vraćaš.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA