Nikolić se ne miri sa suspenzijom i žaliće se Savezu!

Trener crno-belih otkrio je da planira da uloži žalbu na kaznu koju je dobio zbog incidenata u Novom Pazaru

  • 0
FK Partizan - FK Crvena Zvezda, Marko Nikolić Foto: Tanjug/Nemanja Jovanović

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je da će se žaliti na tromesečnu suspenziju Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije.

Strateg crno-belih kažnjen je sa 300.000 dinara zbog nesportskog ponašanja na meču protiv Novog Pazara i neće voditi tim u prva tri kola prolećnog dela Superlige protiv Voždovca, niškog Radničkog i Donjeg Srema.

- Ne mogu da se složim sa kaznom i žaliću se. Ipak, kada pogledam kazne koje su drugi dobijali, moja i nije toliko strašna. One su sastavni deo fudbala - rekao je Nikolić novinarima na promociji kalendara crno-belih za 2015. godinu.

On je dodao da Partizan imao uspešnu polusezonu, u kojoj je osvojio jesenju titulu i igrao grupnu fazu Lige Evrope.

- Jesmo jesenji prvaci, ali to nam ništa ne donosi. Napravili smo iskorak samim učesćem u Ligi Evrope, dok smo u nacionalnom kupu izborili polufinale. U dobroj smo poziciji pred nastavak šampionata, ali želim da ekipa igra još bolje. Nadam se da će ekipa ostati na okupu, kako ne bi gubila na kvalitetu - naveo je Nikolić.

Nikolić je istakao da klub radi na dovođenju novih igrača, a posebno je apostrofirao pojačanja u odbrani.

- Imamo neke ideje i želje oko pojačanja, koja su nam najpotrebnija na mestu desnog i centralnog beka. Zainteresovani smo za kapitena Rada Branislava Miloševića i Nemanju Tubića iz Bate Borisova. Postoji još nekoliko imena koje pratimo, ali me raduje što nisu izašla u javnost - kazao je Nikolić.

Trener crno-belih rekao je da mu je drago što je klub dobio novu Upravu i predsednika kako bi se ekipa fokusirala samo na dešavanja na terenu.

- Dobro je da se sve završilo i da možemo samo da se okrenemo stvarima na terenu. Očekujem punu podršku Uprave kako bi nam obezbedila dobre uslove za rad - zaključio je Nikolić.

Partizan je prvi deo sezone završio na prvom mestu na tabeli Superlige sa 38 bodova, šest više od drugoplasirane Crvene zvezde.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA