Lalatović precrtao napadača: Despotović može da ide iz Zvezde!

Trener srpskog šampiona odlučio da ne vodi Despotovića na drugi deo priprema i poručio mu da može da promeni sredinu

  • 2
Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Istakao je trener Crvene zvezde Nenad Lalatović da mu za prolećnu polusezonu nisu potrebna četvorica napadača i tako indirektno najavio ovo što se desilo - precrtao je Đorđa Despotovića koji ima ''zeleno svetlo'' da napusti klub.

То znači da se Despotović neće naći na spisku putnika za drugi deo priprema u Turskoj, a uprava srpskog šampiona je voljna da mu ponudi čiste papire, uz delimično opraštanje dugova.

Despotović je tokom priprema imao priliku da ode u Debrecin i Slovan iz Bratislave, ali je odbijao pregovore jer je želeo da se dokaže. Ipak, neće dobiti priliku jer Gbolahan Salami, Džošua Parker i Luka Jović imaju prednost.

Nekadašnji napadač Spartaka i Lokerena, koji je ponikao na marakani, jesenas je dao jedan gol u Kupu i jedan u prvenstvu, posle kog se sukobio i sa navijačima.

Letos je trebalo da potpiše za Čukarički, ali je u poslednjem momentu stigao poziva sa Marakane koji je oberučke prihvatio, iako se prvi put sa crveno-belima nije rastao u prijateljski.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vopi

    29. januar 2015 | 19:28

    Neposteno prema ovom momku. Kakvi bre papiri neka ide negde na pozajmicu ili dvojnu registraciju. Znao sam da ce se ovo desiti i da je trebo prihvatiti ponudu Cukarickog.

  • Vučko

    29. januar 2015 | 20:14

    Bravo Lalatovicu.drvo klasicno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA