Bandalovski stigao u Partizan i poručio šta želi (FOTO)

Bivši bugarski reprezentativac stigao u Humsku i zadužio dres sa brojem dva

  • 5

Partizan je i zvanično predstavio drugo pojačanje! Bivši bugarski reprezentativac Ivan Bandalovski novi je član srpskog vicšampiona s kojim je dogovorio saradnju na godinu i po dana.

Bandalovski igra na poziciji desnog beka i došao je kao zamena za povređenog Mirolsava Vulićevića. zadužio je dres sa brojem ''2''.

- Došao sam čim sam čuo za ponudu Partizana. Lako smo se dogovorili. Srbija i Bugarska su susedne zemlje, znam sve. Znam da je Partizan veliki klub, da ima sjajne navijače. U karijeri me treniralo nekoliko srpskih trenera, tako da razumem i srpski jezik. Hoću da osvojimo titulu i plasiramo se u Ligu šampiona - rekao je Bandalovski novinarima u Humskoj.

ZNA LI PARTIZAN KOGA DOVODI? Brutalni defanzivac, ratuje s navijačima, a trener ga izbacuje zbog SMS! (VIDEO)

Foto: partizan.rs Foto: partizan.rs

Problem za Partizan mogla bi da predstavlja činjenica da Bugarin nije imao klub od leta. U karijeri je nastupao za Liteks, Fejenord, sofijsku Lokomotivu, CSKA iz Sofije, a prošlu sezonu proveo je u belgijskom Leuvenu.

- Sve vreme sam individualno trenirao od tada. Mislim da nije problem što nisam igrao i da ću se brzo vratiti u formu - jasan je bio Bugarin.

Foto: partizan.rs Foto: partizan.rs

Kao što smo već ranije pisali, partizan bi eventualno mogao da ima problema sa Bandalovskim zbog njegove prgave naravi jer je nekoliko puta tokom karijere imao ispade.

POTPREDSEDNIK PARTIZANA: Nikoliću, sam si kriv za blamaže!

Partizan odbio 4,3 miliona evra da bi ispunio želje trenera Nikolića!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nebeski Brat

    31. januar 2015 | 14:17

    Verujem da Tumbakovic zna sta radi, video je leđa bivšoj upravi. Neka zasuče rukave, manje se slika i pojavljuje u štampi prvenstvo uskoro počinje!!!!!

  • Charlie

    31. januar 2015 | 18:02

    ''Trenercina i veliki strucnjak'' je Zvezdina velika sansa koju ce Zvezda sigurno iskoristiti i odbraniti titulu kojoj je i mesto na Marakani domu evropskog i svetskog prvaka, domu osvajaca 54 nedostiznih trofeja, domu najveceg srpskog brenda i svetinje.U zagrebackom klubu vlada haos i opste rasulo.Dve struje u klubu od kojih je jaca naravno ona koju predvodi sns na celu sa Zecevicem,Nedicem,Vazurom,Tumbakovicem.... Nikolicu koji ima veliki ugovor je bolje da ode sam jer ce ga u suprotnom najuriti u pogodnom momentu.Namerno je oterao Fofanu da bi gurao svog ''igraca'' Kojica i to svi vide sem naravno izmanipulisanih, obmanutih i naivnih simpatizerki partizana sicusnog .Ima on tu jos svojih igraca koje ce gurati jer je u pitanju vise od igre.Necu da iznosim jos neke informacije koje su sada lako dostupne iz zagrebackog kluba jer uskoro slede nove vesti iz malog partizana koje ce jos vise nego vest o tacnim primanjima igraca tj ''casovima ljubaci'' izazvati buru u javnosti i valjda pomoci da se osveste i progledaju zbunjene i totalno neobavestene simpatizerke komsije evropskog i svetskog prvaka.

  • Gde je istina

    31. januar 2015 | 19:10

    U srpskom fudbalu, od kada je nastupio "tole",sve neki anonimusi nas pojačavaju! Beži neznalice dok nas nisi spustio u rang sa faranima i San Marinom!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA