Ovo je Nikolićev uslov za odlazak Škuletića!

Trener Partizana se složio sa time da pusti najboljeg strelca prethodne jeseni, ali samo pod određenim uslovom

  • 6

Odjeknula je poput bombe čaršijom vest da je Lokomotiva iz Moskve poslala zvaničnu ponudu Partizanu za Petra Škuletića, vrednu, za ove prostore, ogromnih četiri miliona evra i koja je zatekla sve u Humskoj da u prvi mah nisu šta da rade.

Ponuda koja je stigla iz Rusije je iz reda onih koje se ne odbijaju, a toga su svesni i u crno-belom taboru i spremni su da prodaju svog najboljeg napadača, a prema pisanju "Sporta" na to nema ništa protiv ni trener Marko Nikolić koji je međutim postavio jedan uslov.

Zahtev stratega prvoplasirane ekipe Superlige Srbije jeste da u slučaju prodaje Škuletića njegova zamena se mora naći do petka i već za vikend se preključiti pripremama za drugi deo sezone, a kao jedna od potencijalnih zamena se pominje i nekadašnji igrač Brazilac Kleo, ali su problem njegovi finansijski zahtevi.

U svakom slučaju sasvim je jasno da s obzirom na to da se klub nalazi u očajnoj finansijskoj situaciji i da bi itekako dobrodošao novac od transfera, a iako Nikolić negira da ima bilo kakvu informaciju o tome da je stigla ponuda za njegovog najboljeg igrača prethodne jeseni, sve govori suprotno i da će centarfor napustiti Partizan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sarkazam

    12. februar 2015 | 10:28

    Tako je to u normalnom klubu kad igrac prima platu a onda moze da klub dobije obestecenje.A ne da samo oprasta dug kao u Raspaloj Zvezdi.

  • XY

    12. februar 2015 | 10:50

    Ej pazi kad i on nekome postavlja uslove. Bolje bezi iz P.F.C. bruko jedna trenerska.

  • MILANOVČANIN

    12. februar 2015 | 13:22

    Dobra koordinacija izmedju uprave i trenera. Vučelić je vrstan stručnjak, a i Istumbani!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA