Čukarički na korak od najboljih rezultata na pripremama!

Brđani su do sada zabeležili sve pobede tokom zimskih priprema, a poslednji meč na Kipru igraju 13. februara

  • 0

Fudbaleri Čukaričkog polako privode kraju drugi deo priprema pred nastavak takmičenja u Jelen Superligi, a do povrtaka sa Kipra ostala im je još jedna kontrolna utakmica sa južnokorejskim Daueguom koja je na programu 13. februara.

Ukoliko pobede, Brđani će nastaviti impresivan niz pobeda na pripremama pošto još nijednom nisu poklekli. Posle beogradskih pobeda, skalp je redom skidan i protivnicima u Aja Napi - kineskom superligašu Šijazuang Jongčangu sa 1:0, Dukli iz Praga (3:0), dok su mečevi sa Konkordijpom i Paraklišom odloženi zbog nevremena

- Treninzi protiču po planu. Doduše, imali smo mali problem što nismo odigrali te dve prijateljske utakmice. Sama organizacija meča sa Konkordijom je bila loša, dok su u drugom meču vremenski uslovi bili protiv nas - rekao je trener Brđana Vladan Milojević i dodao:

Da li znate na kom srpskom stadionu je za 7 dana viđeno 18 golova? (VIDEO)

Foto: Tanjug/Dragan Stanković Foto: Tanjug/Dragan Stanković

- Atmosfera i motivacija u timu su na visokom nivou. Straiji igrači su primer discipline i na tereni i van terena. Novajlije su se dobro uklopile. Četvrtak je poslednji dan treninga, a posle se vraćamo za Beograd gde ćemo se pripremati za meč sa Napretkom.

ČUKA IMA STRAŠNOG NAPADAČA: Fenomenalne makazice Nikole Stoiljkovića (VIDEO)

Ekspedicija Čukaričkog se u četvrtak vraća iz svoje baze na Kipru, dok je meč sa Napretkom na programu 21. februara na Banovom Brdu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA