Čukarički časti navijače i priželjkuje reprizu meča gde je njihov golman odbranio 2 penala (VIDEO)

Tim sa Banovog Brda u subotu od 13.30 minuta dočekuje kruševački Napredak kog je jesenas savladao sa 2:0

  • 2

Dobri rezultati na pripremnim mečevima pašće u vodu ukoliko Čukarički u subotu ne ostvari dobar rezultat protiv Napretka, ekipe koju je u prvom kolu jesenjeg dela šampionata pobedio u Kruševcu rezultatom 2:0.

Taj meč bio je specifičan i po tome što se među stativama našao mladi golman Nemanja Stevanović koji je fenomenalno zamenio Ristića tako što je odbranio dva penala domačoj ekipi. Svestan je šef stručnog štaba Čukaričkog Vladan Milojević da je pred njegovim momcima teška utakmica, ali poručuje da su njegovi fudbaleri željni takmičarskih utakmica.

- Uželeli smo se prvenstva, poslednja utakmica je bila prve nedelje decembra. Imali smo naporne pripreme i dobro smo ih odradili. Ali, jedno su prijateljske utakmice, a drugo takmičarske. Krećemo sa velikom željom da sezonu počnemo najbolje moguće. Igrači su svesni situacije i koji su nam ciljevi - rekao je Milojević.

Čukarički će u prvom kolu prolećnog dela šampionata imati sve igrače na raspolaganju, što može samo da raduje Milojevića. Kapiten Igor Matić je istakao da se na pripremama dobro radilo i da ekipa start drugog dela prvenstva dočekuje spremna.

Foto: Tanjug/Dragan Stanković Foto: Tanjug/Dragan Stanković

- Poštujem Napredak, to je poletna ekipa sa mnogo dobrih pojedinaca, ali mi imamo svoje ambicije i očekivanja i nadam se da ćemo dobro početi drugi deo sezone - rekao je Matić, dok je najbolji strelac na pripremama Nikola Stoiljković poželeo reprizu jesenjeg duela:

- Utakmica u Kruševcu je bila teška. Poznajemo Napredak i znamo da imaju brzu i prodornu ekipu. Mislim da će nam Trujić praviti najviše problema, ali sam sa druge strane siguran u svoju ekipu.

Tim sa Banovog Brda jesenji deo sezone je završio na četvrtom mestu sa 28 bodova, samo bod manje od trećeplasirane Vojvodine. Utakmica Čukarički - Napredak igra se u subotu od 13:30 minuta na stadionu na Banovom Brdu.

Za sve posetioce ulaz na istočnu tribinu stadiona biće besplatan, dok ulaznice za zapadnu koštaju 300 dinara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA