A da Mesi batali penale? Pogledajte koliko ih je promašio! (VIDEO)

Argentinac zainteresovao statističare posle promašaja sa penala u Mančesteru

  • 2

Brzo se zaboravi šta ste radili punih 90 minuta na terenu ako na kraju ne uspete da pogodite jedanaesterac. To se u utorak uveče desilo Lionelu Mesiju, koji je u sudijskoj nadoknadi bio neprecizan sa bele tačke u utakmici osmini finala između Mančester Sitija i Barselone (1:2).

Srećom po Argentinca, Luis Suarez je sa dva gola obeležio meč i pobedu u Mančesteru, a statističari su se pozabavili efikasnošću Mesija sa penala.

Samo za Barselonu je od poslednjih sedam puta, četiri bio neprecizan sa bele tačke. Argentinac promašuje kada šutira u desnu stranu, odnosno golmanovu levu.

Za Barsu je Mesi izveo ukupno 59 penala, koliko i njegov "arhineprijatelj" iz Real Madrida, Kristijano Ronaldo. Mesi je promašio 13 penala, a Portugalac samo četiri.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Obojica su promašili po tri penala u Ligi šampiona, a Mesijev najvažniji je onaj iz polufinala sa Čelsijem, kada je Barsa vodila 2:1, a Argentinac je imao priliku da sa bele tačke uveća prednost. Pogodio je samo prečku, a utakmica ja završena rezultatom 2:2 i plasmanom "plavaca" u finale.

Pogledajte sve Mesijeve promašaje sa penala u karijeri.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Darko

    25. februar 2015 | 12:32

    I sad Ronalda zovu "Penaldo" a isto penala izveli plus je ronaldo mnogo manje promasio, pa zar ne bi bilo logicnije da nesto za Mesija izmisle...ali dobro, ionako su to deca koja nemaju pametnija posla nego da se svadjaju na internetu

  • Lazio

    25. februar 2015 | 12:25

    I pilot pa pogresi..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA