U PARTIZANU ZABRINUTI: Ovo je dežavi, znamo šta se dešavalo prošle godine!

Iz Humske poručuju da će reagovati ukoliko se budu ponavljali sudijski propusti kao na meču sa Radničkim iz Niša

  • 45

Fudbalerima Partizana je poništen gol na meču sa Radničkim iz Niša u subotu (0:0), a grešku arbitra Roberta Kiš Čepegija su u upravi kluba iz Humske protumačili kao "početak već viđenog scenarija".

Potpredsednik crno-belih Milorad Vučelić nema sumnju da je vicešampion oštećen, da je Petru Grbiću u 72. minutu poništen čist gol.

- Plašim se da počinje da nam se dešava nešto što se već dešavalo u prošlosti, otprilike prošle godine u ovo vreme. Kadrinalna greška sudija na meču sa Radničkim nas je koštala pobede i to ne može niko da porekne. Ako neko sumnja u našu stručnost, postoje TV snimci i mišljenja stručnjaka, koji nesumnjivo svedoče da je Partizan žestoko oštećen i da je zbog toga ostao bez dva boda - rekao je Vučelić i nastavio:

- Gol je potpuno regularan i nije mi jasno kojim opravdanjem može da nam se nadoknadi počinjeno?! Zato se u potpunosti slažem sa izjavom koju je dao naš igrač Petar Grbić. Možda mi nismo blistali na terenu, ali gol je gol! Postigli smo ga i zašto da nam ga neko oduzme na takav način.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

UO kluba je zakazao sednicu Sekretarijata kojoj je prisustvovao i prvi trener tima Marko Nikolić, konstatovan je stav kluba da je Partizan oštećen.

- Iskren da budem, svi smo veoma zabrinuti, jer znamo šta se dešavalo prošle godine, iako još nismo bili u klubu. To više nije stvar sudijskog uverenja, to su greške koje vidi ceo stadion i milionski auditorijum, samo ih ne vide oni, koji su plaćeni za taj posao. Sve mi to nekako liči na "dežavi" iz prošle sezone i nećemo dopustiti da prođe tek tako. Ukoliko postane drastično, moraćemo da reagujemo - zaključio je Milorad Vučelić.

U uvodna dva kola, crno-beli su osvojili dva boda posle remija sa Voždovcem i Radničkim.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikolaa

    2. mart 2015 | 07:53

    Dezavi je to sto vi rasprodajete sve sto valja pa onda nema ko da ugura loptu u gol,e to je dezavi..

  • Doktor

    2. mart 2015 | 08:23

    A treci gol protiv Vozdovca?

  • Marko

    2. mart 2015 | 07:53

    Isto ono sto se desavalo predhodnih 6 u vasu korist ahahaaaa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA