DIREKTOR JSL: Nema naznaka da je bila nameštaljka u Subotici!

Vladimir Bulatović kaže da nema razloga da se bavi istragom oko navodnog nameštanja u Subotici, jer nema dokaza

  • 2

Podigla se velika prašina u fudbalskoj javnosti Srbije i ponovo su pokrenute priče o nameštanju u Jelen Superligi posle meča Spartaka i OFK Beograda u Subotici koji je dobio domaći tim.

Odmah po završetku utakmice se po kuloarima moglo čuti da je dogovoreno da domaćin dobije taj susret, a kao potkrepljujuči dokaz je uzeto to da su najvernije pristalice Subotičana, već na poluvremenu napustile stadion pri rezultatu 1:0 koji je ostao na snazi do kraja, ali i to da je u odnosu na prethodni meč, trener "Romantičara" promenio čak šest igrala u startnoj postavi.

Direktor takmičenja u JSL Vladimir Bulatović je izjavio da ne postoji nikakav dokaz da je utakmica bila nameštena i da nema potrebe da se bavi takvim stvarima.

- Izbor igrača je stvar trenera i tu kao direktor lige ne mogu ništa. Ne postoji nijedna naznaka da je utakmica Spartak - OFK beograd neregularna, tako da nemam razloga da se bavim time. Od zvaničnih lica sa duela u Subotici nisam dobio prijavu. Utakmica je prošla kao svaka druga - rekao je Bulatović za "Žurnal".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zuze

    3. mart 2015 | 12:56

    Ajte ljudi odakle u Srbiji nameštaljke, mućke i malverzacije - bidnimo ozbiljni.

  • ACA

    3. mart 2015 | 14:31

    Ha ha Vucelic samo napomenuo a nikog nije imenovao za prijateljske utakmice,ocigledno nije ni morao jer SE ONI JAVLJAJU SAMI.PAMETNOM DOSTA,UEFA reaguj lopovi su se sami otkrili.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA