SEDAM DECENIJA NA MARAKANI: Ovo je jedini živi fudbaler iz prve generacije Zvezde! (VIDEO)

- Ovo operisano srce danas je presrećno i veliko. Čestitam sportskom društvu i mom fudbalskom klubu sedamdesetu godištnjicu - rekao je Miodrag Mališa Petrović na proslavi Zvezdinog jubileja

  • 0

Na proslavi 70. rođendana Crvene zvezde, počasni gost bio je i jedini živi fudbaler iz prve generacije crveno - belih fudbalera, Miodrag Mališa Petrović, koji je tom prilikom održao kratak govor.

Legenda Zvezde govorom rasplakala navijače na proslavi rođendana! (VIDEO)

Petrović je debitovao na golu crveno-belih sa 18 godina na utakmici protiv Metalca, odigranoj 25. maja 1945. godine. On je primio plaketu za životno delo, posle čega je priznao da je neizmerno srećan, pozdravio sve okupljene i zahvalio je ljudima koji vode sekcije Zvezdinog sportskog društva.

- Dragi moji zvezdaši, ovo operisano srce danas je presrećno i veliko. Čestitam sportskom društvu i mom fudbalskom klubu kojem sam pripadao, sedamdesetu godišnjicu.

- Pre sedamdeset godina bio sam mlad, i drhtao sam pred velikanima kao što su bili Rajko Mitić i ostali igrači, a danas isto tako drhtim pred vama.

Mališa Petrović je u Crvenoj zvezdi proveo šest sezona. Bio je u klubu od njegovog osnivanja 4. marta 1945. do 1951. godine kada je prešao u šabačku Mačvu. Golmansku karijeru završio je u Radničkom iz Beograda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA