Luda odluka trenera Galatasaraja koja će pogurati Zvezdu ka pobedi u Istanbulu!

Turski tim će biti oslabljen na utakmici protiv crveno-belih jer će biti lišen pomoći jednog od najboljih igrača, a Ataman najavljuje da će šansu dobiti mladi igrači

  • 7

Trener Galatasaraja Ergin Ataman izjavio je pred utakmicu protiv Crvene zvezde, koja je na programu u četvrtak, da će odmarati jednog od najboljih igrača.

- Trenutno je nas važniji turski šampionat, nego Evroliga i meč protiv Crvene zvezde. Već razmišljamo o derbiju protiv Bešiktaša i želim da odmorim nekoliko igrača. Priliku će dobiti mladi košarkaši, a meč će propustiti Sinan Guler - rekao je Ataman turskim medijima.

Galatasaraj slavio protiv Fenera pred duel sa Zvezdom

Podsetimo, Guler je u najvećem turskom derbiju proteklog vikenda uz Ercega bio najzaslužniji za pobedu svoje ekipe sa 25 poena, ali je na odluku trenera da ga izostavi sasvim sigurno uticala i činjenica da je protiv Fenerbahčea odigrao svih 40 minuta, bez sekunde odmora.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Galatasaraj ima mnogo problema sa sastavom zbog povreda i otkaza igrača, ali je u meču protiv zvezda ekipe Željka Obradovića pobedio, iako je igralo samo šest košarkaša.

Duel protiv Zvezde će najverovatnije propustiti i Martinas Pocijus, dok je nedavno klub napustio i prvi plejmejker ekipe Karlos Arojo.

Crveno-beli će zato u Abdi Ipekči areni u Istanbulu od 19 časova imati veliku priliku da dođu do pobede kojom bi ostali u borbi za TOP 8.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Profa

    11. mart 2015 | 19:20

    Ajmo ih odvaliti, jaci smo svakako od njih.

  • duci

    11. mart 2015 | 23:28

    Zvezda favorit 6 razlike na kladionicama volim Zvezdu ali mislim da nece uspjeti pobjediti ovom ili vecom razlikom ipak se igra u Turskoj pare na Galatasaraj pa nek zvezda pobedi 2 razlike

  • Evo vam sanse

    12. mart 2015 | 11:58

    Za plasman u kup chika Dragojla.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA