Ruski milioni za Zvezdu: Gasprom izdvaja novih 20.000.000 evra za crveno-bele

Srpski šampion i ruski gigant pred potpisivanjem novog petogodišnjeg ugovora

  • 21

Nastavak saradnje Crvene zvezde i Gasproma! Šampion Srbije u fudbalu i ruski gigant nalaze se pred potpisivanjem novog petogodišnjeg ugovora, prema kojem bi crveno-beli trebalo da inkasiraju 20.000.000 evra, pišu "Novosti"!

Zvezdu napustio sponzor! Amerikanci izašli iz Upravnog odbora

Crveno-beli, ukoliko se i poslednje kockice sklope, bi ovim novcem mogli da obezbede licencu UEFA.

Iako je delovalo da će se Gasprom povući iz srpskog fudbala, posle izjave generalnog direktora Gasproma Kirila Kravčenka da ugovor treba obezbediti na rezultatima na terenu, te njegove reči odnosile su se samo na cifru koju će Rusi uložiti u klub iz Ljutice Bogdana.

U odnosu na prethodni ugovor neće biti izmena, iako su crveno-beli želeli da se on uveća na šest miliona godišnje, odnosno 30.000.000 evra za pet godina, do toga neće doći. Rusi su spremni da daju deset miliona manje,  odnosno četirili miliona godišnje, a i bonusi za osavanje titule i igranje u evro- kupovima će ostati isti.

Prethodni ugovor između crveno-belih i Gasproma ističe na leto, a novi ugovor trebalo bi da bude potpisan do kraja marta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Manjaca

    12. mart 2015 | 11:10

    Izvuce se moja zvezda crvena:-)

  • PENZIONER

    12. mart 2015 | 14:00

    PREVARA kao i sve do sada za lakomislene . kad je u pitanju sdcz njeni klubovi:fkcz, kkcz ...i filijala kkcz:telekom iz zeleznika. procitah tekstove , komentare na svim medijima koji objavise ovu vest . pusten je u etar probni balom koji nacija treba da proguta . na DUG prko 60 miliona ER-a ,ugovor sa "gsapromom" na vrednost i vreme...je kap vode u moru. spominju kredit od 18 miliona ER-a na osnovu ovog ugovora !? SMESNO , za ljude koji o bankarstvu veze nemaju, sve ispada uspesno ?! koja ce banka na svetu da odobri kredit klijentu sa DUGOM preko 60 miliona ER-a, na osnovu sponzorskog ugovora, bez cvrste izdate garancije ??? u ovom momentu tu garanciju moze da izda samo DRZAVA i VLAST !!! ako fkcz dobije taj kredit ? to u prevodu znaci : da se nastavlja finansiranje drzavnog projekta sdcz-njenih klubova i privatan kosarkaski covicev klub iz zeleznika. kao i do sada ... sve same PREVARE i PLJACKE naroda , putem povecanja cena robe i usluga !!!

  • Pop

    12. mart 2015 | 10:36

    Lepo,lepo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA