Petrov saznao da ima leukemiju, zbog Mumbinog infarkta

Posle onoga što se desilo Muambi, igrače Aston Vile su pregledali lekari i dva dana kasnije su rekli Stilijanu da ima simptome raka

  • 0

Kapitenu Aston Vile Stilijanu Petrovu otkrivena je akutna leukemija posle preventivnog lekarskog predgleda koji je ekipa iz Birmingema odradila zbog nedavnog srčanog udara Fabrisa Muambe. Celu priču otkrio je klupski saigrač obolelog fudbalera Karlos Kueljar.

- Posle onoga što se desilo Muambi, posetili su nas medicinski eksperti na našem treningu, da bi nam odradili testove i pregledali srce. Dva dana kasnije dobili smo rezultate i lekari su rekli Stilijanu da ima simptome raka - rekao je španski defanzivac i nastavio:

- Na početku, lekari nisu hteli da mu kažu istinu, a Stilijan nije hteo da uplaši nas, pošto smo imali važan meč sa Čelsijem u subotu. Rekao je samo svojim najbližim. Prošle nedelje bili smo potrešeni sa situacijom oko Muambe, koja nas je psiho-fizički istrošila. Zamislite situaciju da jedan od vaših intimnih prijatelja i saboraca iz svlačionice ima sličan problem.

Kueljar kaže da ceo tim stoji iza Petrova:

- Moji saigrači i ja smo duboko potrešeni, ali Stilijan nam daje snagu da pobeđujemo na što više utakkmica. To je jedino što nam je tražio. Njegov prvi prioritet je da usreći svoju ženu i decu i da se oporavi što je pre moguće. On je snažan momak i prebrodiće ovu situaciju – zaključio je španski fudbaler.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA