Evo šta je Blažič rekao o sukobu sa Pavlovićem u kameru Telegrafa! (VIDEO)

Slovenački reprezentativac se našao na udaru Duška Vujoševića i navijača Partizana zato što je povredio oko Nikoli Milutinovu, a pored toga ulazio je u verbalne duele sa Sašom Pavloviće, a evo šta je o tome rekao posle meča

  • 10

Uzburkala se javnost posle prvog meča polufinala ABA lige između Crvene zvezde i Partizana zbog povrede oka Nikole Milutinova koju je zadobio u duelu sa Jakom Blažičem.

Mnogi navijači crno-belih, a i sam trener Duško Vujošević su posumnjali u to da je Slovenac namerno povredio njihovog igrača, naročito što je to bio drugi put u ovosezonskim međusobnim duelima da je bek crveno-belih teže povredio protivnika. Prethodno je stradao Murić.

Vujošević optužio Blažiča da namerno povređuje igrače Partizana!

Zbog ovih faulova je Vujošević besan na košarkaše Zvezde (VIDEO) (FOTO)

Ipak, sam košarkaš je na konferenciji posle meča odgovorio da to nije bilo namerno, već u žaru borbe, a iste reči je ponovio i u kameru Telegraf Sporta, uz dodatak da da se izvinio centru Partizana po završetku utakmice.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Blažič odgovorio Vujoševiću posle optužbe da je namerno povredio Milutinova!

Kapiten Zvezde je ovim potezom oduševio i Delije i Grobare! (VIDEO)

- To je bilo u žaru borbe i voleo bih da se Nikola nađe u timu za drugu utakmicu kako bi bila još bolja utakmica. Nije bilo namerno i želim mu brz oporavak. Bila je teška utakmica i u tom trenutku nisam stigao, jer je on bio dezorijentisan, da mu se izvinim, ali sam posle prišao i rekao mu da će sve biti u redu -  rekao je Blažič koji je imao i žestoke duele i čarke sa Sašom Pavlovićem za vreme igre.

- Svako se bori za svoj klub i nije to ništa lično. Svako želi da pobedi.

Pogledajte i poslušajte šta je još rekao slovenački reprezentativac o povredi Milutinova i takozvanom "treš toku" sa Pavlovićem.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA