Ovako izgleda kada navijači evropskog velikana zovu bivšeg zvezdaša da spase klub! (VIDEO)

Tokom duela prethodnog kola sa Sampdorijom navijači Milana okupili su se na tribinama "San Sira" da bi poslali poruku svim bivšim asovima kluba i pozvali ih da se uključe u borbi za pomoć "roso-nerima"

  • 3

Fudbalski klub Milan prolazi kroz najteži period u svojoj istoriji. 

Situacija doduše nije alarmantna kao u Parmi ili svojevremeno sa Glazgov Rendžersom, ali je po standardima slavnog kluba iz "grada mode" i aktuelna situacija najblaže rečeno zabrinjavajuća. Dok prvi čovek Milana Silvio Berluskoni već mesecima priča o prodaji kineskim investitorima, navijači sa nepoverenjem gledaju na poteze uprave, pa su se sami organizovali u borbi "za spas Milana".

U MILANU KAŽU "HELLO KITTY": Da, ovo je novi sponzor bivšeg šampiona Evrope! (FOTO)

Tifozi "roso-nera" su u meču sa Kaljarijem nedolaskom na utakmicu označili početak bojkota, a tokom duela prethodnog kola sa Sampdorijom okupili su se na tribinama "San Sira" da bi poslali poruku svim bivšim asovima kluba i tako im se obratili za pomoć.

Na mnogobrojnim transparentima pojavilo se i ime legendarnog asa Crvene zvezde i italijanskog kluba Dejana Savićevića, koji je takođe dobrodošao da se uključi u borbu za "bolje sutra" sedmostrukog evropskog prvaka.  Očekuje se odgovor Genija.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rajko

    16. april 2015 | 09:10

    Tako to rade navijaci velikog kluba...a zbog Delija nijedan bivsi igrac ne sme da dodje na stadion,bruka.

  • A sto napisaste

    16. april 2015 | 07:53

    Bivseg zvezdasa?

  • Genije

    16. april 2015 | 22:56

    Neka mi se obrate pismeno za pomoc!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA