Da li je Radonjić na ovo mislio kada je rekao da su igrači Partizana tukli Bobija? (VIDEO)

Na internetu se pojavio snimak sa situacijama gde se prikazuje kako igrači Partizana igraju odbranu na Zvezdinom centru

  • 44

U prve dve utakmice polufinalne seruje plej-ofa ABA lige, udarna igla crveno-belih i MVP Evrolige, Boban Marjanović pružio je partije ispod svog standarda koji je postavio tokom sezone.

GDE JE NESTAO MVP EVROLIGE? Šta se dešava s Bobijem Marjanovićem protiv Partizana? (VIDEO)

Njegove partije protiv Partizana i u ove dve utakmice, ali i tokom prethodnih ove i prethodne sezone, izazvale su polemiku u javnosti. Navijači dva tabora imaju dijemetralno suprotno mišljenje, a slično je i sa trenerima oba kluba. Grobari ističu da je Vujoševićeva taktika sa udvajanjem Zvezdinog centra potpuno zatvorila Bobija i onemogućila ga da pokaže puni potencijal.

Vujošević otkrio kako je Partizan zaustavio Marjanovića!

Bobi je zaustavljen timskom odbranom, ali smo time otvarali neke druge opcije u napadu Zvezde. Ne bih rekao da je  u pitanju loša partija Marjanovića, već naše opredeljenje da igramo odbranu na njemu na takav način - objasnio je Vujošević.

Međutim, navijači Crvene zvezde, i trener Dejan Radonjić ne misle tako. Strateg crveno-belih smatra da je razlog loših partija njegovog centra u načinu na koji igrači Partizana čuvaju Marjanovića i da u tome prelaze granicu dozvoljenog.

Radonjić: Marjanovića tuku i po nogama!

- Nije mu lako da igra u ovakvim uslovima. Drugačije je nego u Evroligi, jer se tamo privikao na odbranu koju igraju na njemu, a i kriterijum suđenja je drugačiji. Ovde ima opstrukciju igre, jer dobija udarce i po nogama, ali verujem da ce odigrati kako ume u nastavku i da ce to biti impuls za pobedu pred njihovim navijačima - izjavio je Radonjić.

Na internetu se pojavio video snimak sa nekoliko situacija na kojima je prikazano kako su igrači Partizana čuvali Bobana Marjanovića. Procenite sami da li su prelazili granicu dozvoljenog?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoki

    18. april 2015 | 00:26

    Svaka cast, Telegrafu, neka se vidi i zna! Sramotno sudjenje!!!

  • gypsy

    18. april 2015 | 00:17

    Hahaha, tek sad se jasno vidi, ja iskreno vise pratim loptu nego sve ostalo. Pa ovako ni Šekil O'Nil ne bi prošao pored Milutinova. Sramota! Vratićemo vam sve sa kamatom danas.

  • mrmot

    18. april 2015 | 00:18

    Samo da sutra bude fer sudjene i partizan nema teoretske sanse. Zivi bili pa videli.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA