Federer: Đoković je prvi zato što smo Nadal, Mari i ja bili povređeni!

Drugi teniser sveta dao je izjavu kojom će razljutiti Novakove navijače i ljubitelje tenisa u Srbiji

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • GT

    26. april 2015 | 15:46

    Covek se ljuti bez veze. Povrede su deo sporta. Mnogi dobri sportisti nisu postigli vrhunske rezulatate zbog povreda. U tenisu recimo ima dosta dobrih igraca koji su zbog povreda uvek bili ispod mesta koje zasluzuje njihov kvalitet. Povredjivali su se teniseri i kada je Federer bio prvi. I sigurno mu je tada bio olaksan put do finala i trijumfa. Ali evo, sada su svi tu i zdravi. I on i Nadal i svi ostali. I koliko je njih pobedilo Noleta? :) Razumeo bih ovakvu tvrdnju da su uspevali da ponekada pobede Noleta kada su zdravi, a da je Nole osvajao titule kada su bili povredjeni. Medjutim, na Federerovu zalost, Nole je u svim tim slucajevima izlazio kao pobednik. I kada oni nisu bili tu, ali i kada su bili tu i u solidnoj formi. Pobedjivao ih je cak i onda kada njemu nije islo, kada je osecao bolove i slicno. Ali tada je Federer pricao drugu pricu, kako Nole simulira kako bi prekidao mec i tako stekao prednost. Jednostavno, istina boli, Federeru je vreme proslo, Noletovo tek dolazi, a on polako rusi rekord za rekordom koji je Federer postavio. Ako dobri Bog da, srusice mu sve rekorde, a ja cu tada pomno pratiti koji ce razlog Federer naci, zasto je Nole najbolji, a ne on sam :)

  • Zoltan

    26. april 2015 | 14:31

    UTAKMICE SE NE DOBIJAJU PREKO MEDIJA NEGO NA TERENU AKO FEDERER, NADAL ILI BILO KOJI USPE DA PRETEKNE DJOKOVICA , SVAKA IM CAST VEROVATNO SU ZASLUZILI ALI DOKLE BOLJE DA CUTE I IGRAJU

  • Pajdo Politra

    25. april 2015 | 08:02

    Ne vidim zašto bi se Đoković na tu izjavu trebao ljutiti! Đoković je zreo čovijek i igrač koji je u vrhu svoje forme pa tako i igra! Zar to nije logično? To što neki novinari pokušavaju od toga napraviti neku „uvredljivu izjavu“, je pitanje zrelosti! Bravo Đokoviću!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA