DRINČIĆ: Vežbao sam slobodnjake i spreman sam da šutiram penal!

Vezista crno-belih koji je iz slobodnih udaraca zatresao mrežu večitog rivala u prethodna dva derbija i sada se naoštrio da iz prekida savlada Rajkovića

  • 6

Nije u dobrom sećanju golmanima Crvene zvezde ostao Nikola Drinčić koji je svojim šutevima iz slbodnih udarac rešio prethodna dva Večita derbija. Bombarder Partizana će i u subotu biti najveća pretnja po Predraga Rajkovića barem kada su prekidi u pitanju.

MILINKOVIĆ: Partizanu se ne preti! Možda odmah napadnemo Zvezdu!

Zato i ne čudi što je jedno od prvih pitanja na konferenciji za medije dan pre duela dva najveća srpska kluba za iskusnog vezistu bilo da li je prethodnih dana vežbao prekide?

- Naravno da sam radio na prekidima. Nije to baš bilo na najboljem nivou prethodnih dana, ali nadam se da sam to popravio za derbi - rekao je Drinčić.

Kvote za derbi: Zašto niko ne veruje u 3+?

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Jedna od stvari koje izazivaju polemiku između navijača dva kluba jeste i to što je poslednji jedanaesterac u večitim derbijima za crno-bele dosuđen pre 20 godina. Trener Zoran Milinković je odredio trojicu potencijalnih izvođača najstrože kazne ukoliko sudija Mažić bude pokazao na belu tačku, a jedan od njih je sigurno i Drinčić.

- Spreman sam da preuzmem odgovornost i šutiram penal. Upoznat sam sa time koliko ga dugo nismo imali u derbijima -  rekao je ljubimac navijača Partizana.

Pratite sve o 148. Večitom derbiju OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA