SUMNJIVO: Šta je sudija Grujić šaputao Zvonimiru Vukiću? (POGLEDAJTE VIDEO)

Sudija sporne utakmice Partizan - Vojvodina tokom meča punih šest sekundi šaputao nešto fudbaleru Partizana pokrivši pritom lice rukom!

  • 4

Sudija Danilo Grujić izazvao je lavinu optužbi iz tabora Vojvodine zbog lošeg suđenja na meču sa Partizanom, koji su "crno-beli" dobili 4:1, iako su Novosađani na poluvremnu vodili 1:0.

Interesantan detalj desio se u drugom poluvremenu kada se sudija nekoliko sekundi došaptavao sa fudbalerom Partizana Zvonimirom Vukićem pokrivši, pritom, lice rukom, što je potez koji brojni sportisti čine kako bi od javnosti sakrili ono što pričaju!!!

Šta je Danilo Grujić pričao Vukiću za sada ostaje tajna, pošto je sudiji zabranjeno da govori za medije, a Vukić se ne javlja na pozive Telegrafa. Bilo bi sasvim normalno da obojica aktera ovog čudnog događaja javno kažu o čemu su se došaptavali ili će ostati sumnja da tu nešto debelo nije bilo u redu.

Sudija Grujić je postao medijska senzacija kada je objavljen skandal da je na svom Fejsbuk profilu, koji je odmah potom ukinuo (?!) napisao da je član niške navijačke grupe Grobari Čokot i "lajkovao" stranicu bivšeg fudbalera Partizana Moreire. Telegraf je objavio i sliku sa profila na kojoj se vidi Grujić kako se slikao sa loptom Partizana kojom je četvorostruki uzastopni prvak Srbije igrao mečeve Lige šampiona pre godinu i po dana.

Ovog sudiju danas je prozvao i FK Vojvodina na svom zvaničnom sajtu u tekstu: "Šapni mi tiho... tiše".

"Danilo Grujiću, kakve `slatke` tajne imate vi i Zvonimir Vukić koje niko na terenu ne sme da sazna, pa međusobnu intimu skrivate od svedoka? Zašto rukom pokrivate usta kada se obraćate igraču Partizana? Zašto niste sačekali kraj utakmice pa da se sa čovekom lepo ispričate? Pretpostavljamo da  je `stvar` bila hitna", piše na sajtu Vojvodine.

Vukić je za Sportski žurnal rekao da mu je sudija tom prilikom rekao da se smiri.

- Bilo je to pri rezultatu 1:1, kad je tenzija bila velika. Sudija mi je rekao da se smirim i kontrolišem ponašanje - izjavio je Vukić.

Sudija Grujić je jedan od malobrojnih arbitara sa FIFA licencom koji nije poslušao savet Svetske fudbalske asocijacije da sudije ne otvaraju profile na društvenim mrežama, jer oni mogu da budu predmet manipulacije.

Potpredsednik sudijske organizacije Igor Radojčić rekao je za Telegraf da je profil sudije Grujića na Fejsbuku lažan, što se ispostavilo kao neistina, jer su na njemu objavljene brojne Grujićeve porodične i privatne fotografije, koje ne poseduje niko osim njega, osim ako nisu ukradene, što Grujić nije prijavio.

Ostaje nepoznanica da li je Radojčić namerno govorio neistinu ili je i on doveden u zabludu od strane samog sudije Grujića ili nekog njemu bliskog.

Podsetimo, sudija Grujić je svirao sumnjiv penal za Partizan i isključio dva fudbalera Vojvodine, što je izazvalo žestoke reakcije novosadskog kluba.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • prosinecki

    6. april 2012 | 14:25

    Čekaj, jel Danilo Grujić onaj što je svirao penal za Zvezdu jesenas, a Rnića lopta pogodila u butinu. Što ne proverite koliko Kasalica po pravilima zaslužuje kaznu zbog onog boksa

  • Delija

    6. april 2012 | 14:17

    Nepismeni ti si nasao nesto da ispravljas...ajde bezii ''Telegraf'' samo nastavite da pisetee!!! Da se zna gde je otisao nas fudbal...Tole sramato si za celu Srbiju!!! zalost je sto imate neke titule ( 2-3 ) i to su sve placeneee tako da cuti nepismeni molim te :P

  • kamenica

    6. april 2012 | 13:57

    inace pri rezultatu 2 1 se to desilo.a ti sto i dalje verujes kao i vecina grobara da partizan regularno osvaja prvenstva,i ti sto si deo simpatizera i navijaca partizana koji se medjusobno ubijaju iako navijaju za isti klub,nadam se iskreno da ces se javiti kao i drugi zaludjenici kad se za 1,2 godinu dana bude zaista otkrilo sta se desava u Srpskom sampionatu a ne povuci se u misiju rupu.pozdrav za zabranjene i dozvoljene naijace partizana,inace velike Srbe koji se ubijaju medjusobno.A da,sta mu je sapnuo,ne brini dokrajcicu ih ja,nemoj da brines.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA