ZVEZDINO DETE KOJE JE RAZBILO ZVEZDU SA ČUKOM: Stojadinović me oterao sa Marakane!

Dve lopte Filipa Stojkovića bile su dovoljne da Čukarički pobedi crveno-bele u derbiju rezultatom 2:0, a mladi bek otkriva za Telegraf kako su čelnici Zvezde odlučili da ga ''puste niz vodu''

  • 13

Možda su Nikola Stoiljković i Igor Matić postizali golove za Čukarički protiv Crvene zvezde, golman Stevanović dva puta odbranio zicere pri rezultatu 0:0, možda je trener Vladan Milojević iznenadio taktikom svog kolegu Nenada Lalatovića, ali pravi junak Čukine pobede nad aktuelnim šampionom Srbije je mladi desni bek Filip Stojković.

Probijao je po desnoj strani domaćeg tima svih 90 minuta, stavljao na muke Dušana Anđelkovića i vrebao svoju šansu da se nađe iza leđa Zvezdine odbrane. Dva puta je dočekao i to je bilo dovoljno da Brđani trijumfuju sa 2:0 zahvaljujući asistencijama momka koji je oteran sa Marakane.

Čukin čas fudbala Zvezdi: Partizan može da otvori šampanjac! (FOTO) (VIDEO)

- Sedam dana smo se pripremali za ovu utakmicu sa Zvezdom. Bili smo bolji i zasluženo smo pobedili. Ne mogu reći da sam imao motiv više protiv bivšeg kluba, ali realno živi se za duele protiv Zvezde i Partizana. To je najveći motiv za fudbalera - rekao je Stojković za TELEGRAF, a potom se osvrnuo na dešavanja na terenu:

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović
Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Mi smo svoju šansu čekali i tražili po bokovima. I Brežančić i ja smo imali takav zadatak. Namestilo se da sam ja par puta probio nakon čega smo dali golove. Zvezdina zadnja linija je bila najtanja u ovom meču. Pogotovo bokovi, ali i štoperi nisu bili na nivou igara koje su ranije pružali.

STOJADINOVIĆ ME OTERAO SA MARAKANE, ALI BIH SE VRATIO U ZVEZDU

Ono što najviše boli navijače Crvene zvezde jeste činjenica da je Stojković, zajedno sa braćom Srnić, odbačen na Marakani. Nisu bili ''poželjni'', a u Čukaričkom su postali najbolji fudbaleri lige. Niko za to nije odgovarao, a Stojković za TELEGRAF otkriva ko ga je ''oterao'' iz Zvezde.

Foto: Tanjug/Dragan Stanković Foto: Tanjug/Dragan Stanković

- U klubu je tada bio Stojadinović koji je odlučio da Srnići i ja nismo za Zvezdu. Rečeno nam je da ćemo igrati prijateljske mečeve, ali da nećemo biti u konkurenciji za prvenstvene. Srnići su otišli prvo na pozajmicu, a ja sam uzeo papire uz neki dogovor da će me vratiti na leto. Međutim, to se nije dogodilo - istakao je Stojković za TELEGRAF i osvrnuo se na eventualan povratak na Marakanu sada:

Koga je misteriozni Azijat gledao na meču Čukarički - Zvezda? (FOTO)

- Zvezdu volim i moj je klub, ali je to i Čukarički. Sve su mi pružili i ne bi bilo pošteno da ih tako napustim i dođem na Marakanu. Ipak, u dogovoru s njima, ukoliko se slože i to bude u interesu kluba, naravno da bih došao u Zvezdu.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović
Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Partijom protiv Zvezde Stojković je verovatno kupio i mesto u avionu za EP u Češkoj, nakon čega možda postoji mogućnost i da se ne vrati u Čuku.

- Tu sam do kraja šampionata, zatim sledi EP u Češkoj, a ako se ukaže prilika koja zadovoljava i mene i klub moguće je da odem. Na selektoru je da odluči da li ću biti u sastavu, a mislim da sam dobrim partijama protiv Španije to mesto ''kupio''. naravno, i ovom partijom protiv Zvezde - rekao je Stojković za kraj razgovora sa novinarom TELEGRAFA.

(M. Marić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zvezdina deca

    12. maj 2015 | 00:13

    Pa da nema menadzera niko ga ne bi spasio propadanja i sikaniranja u c z. Decko i menadzer napravili najbolji korak u njegovoj karijeri, u najboljim godinama je kada treba igra fudbal nasli ozbiljan klub i eto ga gde je sada

  • Dejan

    12. maj 2015 | 09:46

    Naravno da vi niste za zvezdu!!!! Prioritet imaju raspali stranci poput onog parkera koji se sunca i brčka na plaži dok zvezda gubi a posle lepo podnese tužbu uzme pare i Ćao zdravo!!! A vas ucenjuju ako ste pravi zvezdaši da im oprostite dug,da igrate za klikere bez para... A vi i posle svega želite da se vratite u zvezdu!!! I ki je tu sad lud????

  • zapad

    11. maj 2015 | 23:18

    Vratite ga molim vas !!!!!top klasa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA