UDRUŽILI SE PRINC RIMA I KRALJ TENISA: Kako vam se sviđaju potezi dubla Đoković - Toti? (FOTO) (VIDEO)

Najbolji srpski teniser igrao je tenis sa kapitenom Rome u sklopu humanitarnog spektakla koji je organizovao rimski klub

  • 5

Novak Đoković je na treningu u Rimu pre podne doživeo neprijatnost, ali je na večernjem mogao da uživa u društvu velike fudbalske legende iz ovog grada, kapitena Rome Frančeska Totija.

SKANDAL U RIMU: Bezobrazni navijač vređao Đokovića, a onda mu je Novak prišao! (VIDEO)

U toku pre podneva, dok je trenirao sa Aleksandrom Dolgopolovim na terenu ''Foro italiko'' jedan nevaspitani gledalac je napravio skandal tako što je vređao najboljeg tenisera sveta. Đoković mu je prišao, razmenio sa njim nekoliko rečenica, a potom se uputio ka svojoj stolici. Muškarac koji je napravio scenu nije prestajao sa uvredama na Novakov račun, pa je obezbeđenje bilo prinuđeno da ga izbaci sa stadiona.

Ipak, Novak je brzo zaboravio ovu neprijatnu scenu, i već kasnije u toku dana umao je priliku da uživa u društvu ni manje ni više nego princa Rima, Frančeska Totija. Kapiten Rome je u društvu Alesandra Florencija došao na teniski kompleks, gde se družio sa Novakom Đokovićem, i Karolinom Voznijacki. Oni su se očigledno lepo zabavljali, što se može videti i na osnovu fotografije koju je najbolji teniser sveta podelio na svom profilu na Tviteru.

Sjajno vreme sa sjanim ljudima i za sjajan cilj - napisao je Đoković nakon što je učestvovao na humanitarnoj akciji u organizaciji fudbalskog kluba Roma.

Osim što je fudbalski mađioničar na zelenim terenima, Toti je i na šljaci Foro italika pokazao zavidno umeće sa reketom u ruci. Toti i Đoković su tokom igre pokazali i da su veliki šoumeni i priredili su publici pravi spektakl i zabavu. Gledaocima je posebno zanimljivo bilo kada su prilikom jedne sporne situacije tražili čelindž, i tom prilikom se našalili sa sudijama.

Pogledajte i sami kako je sve izgledalo u priloženom snimku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA