Baloteli završio karijeru u Mančester Sitiju! (VIDEO)

- Mario neće igrati do kraja sezone i tada će biti prodat nekom drugom klubu - poručio je pobesneli Manćini posle nove gluposti kontroverznog napadača

  • 0

Porazom od Arsenala, Mančester Siti je najverovatnije ostao bez titule u Engleskoj, a ceh će platiti, naravno, Mario Baloteli! Kontroverzni napadač je u 90. minutu pomenute utakmice zaradio crveni karton, što je potpuno razbesnelo njegovog trenera Roberta Manćinija. Italijanski strateg je načisto izgubio strpljenje i odlučio je da ga precrta za sva vremena.

- Baloteli neće igrati za Mančester Siti do kraja sezone i tada će verovatno biti prodat! Šampionska trka je gotova, imamo šest mečeva do kraja i on neće igrati u njima. Više ne možemo da priuštimo sebi njegove gluposti na terenu i da svaki meč završavamo sa igračem manje - rekao je nervozni Manćini posle meča.

Popularni Manćo kaže da i dalje ima simpatije prema svom zemljaku, ali da on mora da promeni ponašanje.

- Vi novinari trebalo bi da budete nesrećni zbog njegovog odlaska, jer vam Mario svaki dan napuni dve-tri stranice. Ja ga zaista volim. I kao čoveka  i kao igrača. Znam ga od njegove 17. godine i, verujte mi, da je on dobar momak i fantastičan fudbaler. Ali, mora da promeni ponašanje. Duša me boli kada vidim kako traći svoj talenat. Viđao sam strašne talente, koji su zbog lošeg ponašanja nestajali u roku od tri godine.

Baloteli je u prvom poluvremenu žestoko startovao nad Aleksom Songom, ali se tada provukao samo sa žutim kartonom. Ipak, u finišu meča faulirao je Bakarija Sanju i naterao arbitra da mu pokaže put u svlačionicu.

Kontroverzni napadač konstantno pravi incidente od kada je pre dve godine prešao u Mančester Siti iz Intera. Do sada je Manćini bio jedini koji je verovao u njega, ali i on je izgleda došao do kraja sa strpljenjem.

Klub je već ranije odlučio da proda Balotelija zbog nedavnog incidenta, kada je napao Aleksandra Kolarova. Jedina dva kluba koja se pominju kao potencijalni kupci Balotelija su Inter i Milan. Inter želi da ga vrati, ali napadač bi radije u Milan.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA