Lazovića pukle emocije: Ovo nije moje zbogom Zvezdi!

Fudbaler crveno-belih na oproštaju od crveno-belog dresa obradovao navijače planovima za budućnost

  • 6

Darko Lazović oprostio se od dresa Crvene zvezde, ali ne zauvek, jer namerava, kako kaže, da se jednog dana vrati u klub, bilo kao igrač, trener ili na neku od funckija u sportskom sektoru.

Lazović je protiv Mladosti iz Lučana u nedelju odigrao poslednji meč u voljenom klubu, koji napušta i seli se u inostranstvo, najverovatnije u Đenovu.

Lazović završio na rukama saigrača, Delije mu se poklonile! (FOTO)

Opoštaj koji su mu priredili navijači, tvrdi, nikad neće zaboraviti, niti može da zaboravi, jer takva emocija, kaže, doživljava se jednom u životu.

- Zahvalio bih se navijačima ne samo za ovo što su mi danas priredili, već u prethodnih šest godina, uvek sam osećao da imam podršku. Ovakve emocije se dožive jednom u životu, zaista nestvaran osećaj. Mislim da je ovo najbolji primer i mladim igračima, da što duže treba da ostanu u Zvezdi i da dožive ovo što sam ja danas - rekao je Lazović.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

POSLEDNJE UPOZORENJE DELIJA: Ovih 9 jakih pitanja sa Severa je poslato upravi kluba! (FOTO)

Čačanin ima želju da sve ono što nije postigao sa Zvezdom tokom dosadašnjeg boravka u klubu, ostvari kada se jednog dana bude vratio.

- Žao mi je što sam osvojio samo jednu titulu, jer mislim da je za klub kao što je Crvena zvezda to malo. Žal osećam i zbog toga što sa svojim klubom nisam uspeo da se kvalifikujem u grupnu fazu nekog evropskog takmičenja. Nadam se da ću se jednog dana vratiti, ali ne da bih rekao kako sam ponovo tu, već da dođem i da sa Zvezdom igram Evropu i osvajam nove titule. Ovo nije moje zbogom Zvezdi, nadam se da će mi se u budućnosti pružiti prilika da sa Zvezdom doživim još lepih trenutaka.

Pred Lazovićem je prvi odlazak u inostranstvo, gde želi da potvrdi svoju vrednost. Povratak u Zvezdu će do daljeg biti u drugom planu.

- Ne znam koliko je to u ovom trenutku ostvarivo i kada bi moglo da se dogodi. Nije fraza da ovaj klub doživljavam kao svoju drugu kuću. Nije nemoguće i da se jednog dana okušam u ulozi sportskog direktora, trenera Zvezde - emotivno je poručio Lazović.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

POBEDA ZA KRAJ: Lazović se trijumfalno oprostio od Zvezde! (FOTO) (VIDEO)

Darko nikada neće zaboraviti...

- Neću zaboraviti gol u derbiju koji sam postigao na stadionu večitog rivala, pobedu protiv OFK Beograda nakon koje smo osvojili titulu. Pamtiću zauvek poraz od Bordoa, povredu kolena... - zaključio je Lazović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Denmla

    24. maj 2015 | 22:43

    Veliko hvala gospodine Darko.

  • Sashki

    25. maj 2015 | 04:26

    Nikad Necu zaboraviti one tvoje suze posle bordoa. Jedno veliko Hvala, I Sve najbolje u buducnosti

  • Pričaj srpski, da te ceo svet kao razume

    25. maj 2015 | 02:51

    ХВАЛА ТИ ЗА СВЕ ЛАЗО!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA