OBRADOVIĆ SPREMA ČISTKU: Bjelica odlazi iz Fenera, a za njim idu Žorić i Gaudlok!

Srpski stručnjak želi neki novi Fener naredne sezone

  • 3

Željko Obradović jeste preuzeo krivicu nakon ispadanja Fenerbahčea u polufinalu plej-ofa turske lige, ali čini se da će ceh platiti pojedini košarkaši.

Tu se, pre svega, misli na Luku Žorića i Endrjua gaudloka, a mediji prenose da Fenerom dres naredne sezone neće nositi ni Nemanja Bjelica. Srpski reprezentativac će, nakon sjajne sezone gde je bio MVP Evrolige, najverovatnije spakovati kofere i krenuti put NBA, dok će pomenuti dvojac dobiti otkaz.

Željko Obradović ovo nije doživeo 19 godina!

Bjelica ima još jednu ugovornu godinu sa Fenerom čiji sponzor od naredne sezone neće biti Ulker, ali je red NBA timova je sve duži. Minesota izgleda ne želi da potpiše Bjelicu koji potražuje 15 miliona dolara za tri sezone, a krilni igrač ima i klauzulu u ugovoru prema kojoj bi Minesota Fenerbahčeu trebalo da plati 1.2 miliona dolara za njegovu slobodu.

Međutim, San Antonio, Čikago, Dalas i Majami s nestrpljenjem čekaju Nemanjinu odluku...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • batko

    8. jun 2015 | 21:34

    Sta znaci fraza, da je preuzeo krivicu? Ako je potrosio silne milione, ako on sam ima milionski ugovor, ako su se na zavrsnom turniru Evro lige Real i CSK izivljavali na Feneru, ako nista nije osvojio u Turskim takmicenjima, preuzimanje krivice PODRAZUMEVA OSTAVKU!

  • Semajlirano

    8. jun 2015 | 23:31

    Da da čistka za najboljeg igrača Evrope..čistka za igrača koji sigurno ide u NBA sigurno "čistka "

  • Acko

    9. jun 2015 | 09:33

    Miami obavezno ne propustaj takvu priliku

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA