PRVO ZVEZDINO POJAČANJE: Fudbaler koji voli crveno-bele a stasao je u Partizanu! (FOTO) (VIDEO)

Navodno, dogovor između kluba i igrača je postignut, ostalo je još da se stvari srede sa Romom

  • 16

Prvo pojačanje fudbalskog kluba Crvena zvezda bi na iznenađenje mnogih mogao da bude Nemanja Radonjić, koji je prošao školu Partizana.

Prema saznanjima "Mozzart Sporta", talentovani krilni fudbaler obavio je razgovor sa čelnicima Crvene zvezde i ako sve bude u redu on će sa ostatkom tima krenuti na bazični deo priprema u Terme Čatež 16.juna. Ostalo je da crveno – beli naprave dogovor sa Romom, pošto je Radonjić pod ugovorom sa italijanskim velikanom.

Bivši igrač crno-belih, koji nije krio da navija za Zvezdu, zbog problematičnog ponašanja o kom nije ćutao ni nekadašnji sprotski direktor Partizana Albert Nađ, nije uspeo da skrene pažnju na sebe u Italiji, igrao je za Akademiju Hadži, a poslednjih šest meseci proveo je na pozajmici u Empoliju.

U poslednje vreme ipak ponovo pokazuje zbog čega ga smatraju izuzetno talentovanim, kao član reprezentacije do 19 godina, na kvalifikacionom turniru u Holandiji.

U Zvezdi pretpostavljaju da će Radonjić biti koristan ekipi koju je od petka preuzeo Miodrag Grof Božović.

A photo posted by NR_7 (@radonjica_7) on

A photo posted by NR_7 (@radonjica_7) on

A photo posted by NR_7 (@radonjica_7) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ZEX

    13. jun 2015 | 19:39

    Ako ovaj dodje u zvezdu,to je onda dno dna,bruka.

  • BOKI

    13. jun 2015 | 20:19

    Kad mu vidim slike koje kaci sve mi je jasno...tetovaze,frizure...fenser...treba ga VASPITATI uzasni su ovi novi narastaji..

  • Smorijentes

    13. jun 2015 | 21:44

    Mogu ljudi da pricaju sta hoce za ovog decka. I da je problematican I nedisciplinovan I da je kao zvezdas igrao I odrastao preko puta ali niko mu ne moze osporiti talenat. Moj sin je njegovog uzrasta I video sam prateci svoje dete hiljade igrace ali ovakav talenat nikad nusam video. Zapamtite, zvezda posle X godina ima igraca od 10M. Svaka cast upravi za ovaj transfer.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA