Bivši Partizanov klinac menja Lazovića u Zvezdi? (VIDEO)

Ponovo je aktuelizovana priča oko dolaska mladog Nemanje Radonjića na Marakanu

  • 13

Bivši omladinac Partizana Nemanja Radonjić krenuo je putem koji nije tipičan za mlade fudbalere, ali bi poziv i dolazak u Crvenu zvezdu mogao da ga ''oživi'' u igračkom smislu.

Kako Sportski žurnal navodi, Radonjić se ponovo nalazi na meti čelnika Zvezde, a ovu informaciju otkrio je sam fudbaler koji se pohvalio svojim drugovima da ima poziv sa Marakane.

Radonjić igra na poziciji ofanzivnog veziste i bio bi idelana zamena za Darka Lazovića. Još u decembru 2013. godine pominjalo se da bi mogao da pojača Zvezdu, ali ga je tadašnja uprava crno-belih prodala u Rumuniju kako ne bi za džabe otišao na Marakanu. Iz Rumunije je otišao u Romu, a trenutno je član Empolija. Noćni život ga je udaljio iz kluba koji ne bi imao ništa protiv da ga se ''reši''.

Pitanje je samo kako će Delije reagovati na ovaj potencijalni transfer. Ipak, poznato je da je Radonjić veliki navijač Zvezde i da je često posećivao utakmice na Marakani. Takođe, nije želeo da potpiše profesionalni ugovor sa Partizanom tako da nije igrao za prvi tim.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rajko

    4. jun 2015 | 10:44

    Pogledajte mu instagram profil, svako vece je pijan na splavovima, ima snage za deset minuta i to na kraju utakmice...

  • srle

    4. jun 2015 | 09:41

    Ja neznam zasto je Terzic opterecen propalim igracima Partizana?Krneta,Bosancic,Jokic,Antic,Djordjevic,Martinovic dosta bre vise ako nisu valjali njima nece ni nama.Delije STOP ovom napaljenom klincu.Zar Zvezda treba da ozivljava Ramadanijeve i Damjanceve igrace?

  • papadju

    4. jun 2015 | 10:06

    Odlican je klinac,brz,prodoran ali profesionalac nula... Ne bih voleo da dodje u Zvezdu!!! Dosta nam je bilo Bosancica i ovaj je problematican,a na stranu to sto je ponikao u partizanu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA