Matić: Igrali smo kao što igraju velike ekipe (VIDEO)

Vezni igrač Čelsija smatra da je igra koju je naš tim prikazao u drugom poluvremenu meča sa Dancima model koji bi trebalo da slede

  • 42

Srpski fudbaleri u takmičarskom smislu su završili kvalifikacije porazom od Danske u Kopenhagenu, jer su njime izgubili sve šanse da se plasiraju na Evropsko prvenstvo u Francuskoj.

Kao mnogo puta do sada, previše oscilacija u igri poništilo je one dobre periode što je Orlove odvelo u novi poraz. Ruku na srce, Srbija je prikazala određeni kvalitet u dugom poluvremenu, ali nije umela da ga materijalizuje golovima, iako je kreirala nekoliko šansi.

Neće vas uopšte šokirati kako su fudbaleri prošli u Danskoj! (FOTO) (VIDEO)

- Mislim da su svi igrači dali maksimum, pogotovo u drugom poluvremenu. Mislim da smo igrali dobro. Nedostajao nam je samo gol, imali smo dosta šansi, ali ne i dovoljno iskustva da ih iskoristimo - rekao je posle meča na Parken stadionu  Nemanja Matić, uzdanica Čelsija.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

- Prvo poluvreme nismo odigrali kako smo se dogovorili, ali u drugom smo kontrolisali utakmicu, bili bolji, ali nečim nismo zaslužili da pobedimo i osvojimo bod. Šta je tu je... Jedino što me raduje je reakcija igrača u drugom poluvremenu. Igrali smo onako kako igraju velike ekipe. Držali smo loptu u posedu, uz mnogo kretanja i stvorenih prilika. Osetilo se na terenu da smo u drugom poluvremenu izgledali dosta moćnije od njih. Krivo mi je što smo izgubili 2:0, remi smo najmanje zaslužili.

Kapiten ukazao na situaciju u reprezentaciji nakon poraza od Danske

Kako dalje? Da li je ovo limit Srbije ili može bolje?

- Može ovaj tim bolje, pre svega u taktičkom smislu. Kratko smo sa selektorom, nismo imali toliko vremena da radimo na nekim stvarima, ali ono što sam primetio je da smo napredovali što se videlo u drugom poluvremenu. Sa takvom igrom možemo da se nosimo sa najjačim selekcijama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milun

    14. jun 2015 | 08:27

    "Mislim da su SVI igraci dali maksimum..." E zbog toga , gospodine Maticu , treba da se nadju igraci kod kojih je maksimum MNOGO visi.

  • Goks

    14. jun 2015 | 09:01

    Ugledajte se na nase momke U-20 i onda znate sta je borba i kako Se igra zu Grb i Srbiju.

  • Милош

    14. jun 2015 | 08:33

    Mislis,dajete izjave kao vrhunski igraci! Posle svakog poraza isto!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA