Da li zbog ove Mihine odluke Baloteli i Mitrović neće preći u Milan?

Srpski trener zabranio je igračima da nose lude frizure i imaju ekscentričan izgled

  • 4
Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Siniša Mihajlović je u petak zanično promovisan u Milanu, a već od prvog dana od kako je postavljen za trenera roso-nera počeo je da zavodi red.

Berluskoni promovisao Mihajlovića i predočio mu šta mora da uradi! (VIDEO)

Kao što je postavio pravila dok je bio trener reprezentacije Srbije, kada su svi fudbaleri morali da potpisuju pravilnik o ponašanju dok nose dres sa nacionalnim grbom, nešto slično je uradio i u Milanu.

On je čelnicima kluba  jasno stavio do znanja da ne trpi neozbiljnost i da nikakve šale ne sme da bude.

SINIŠIN PRVI TRENING SA MILANOM: Podviknuo, pa poslao igrače u šumu! (FOTO)

U skladu sa tim, Miha je igračima zabranio lude frizure i ekscentričan izgled, kako bi se očuvala radna etika i povratio autoritet koji je Milan imao devedesetih godina prošlog veka, kada je Serija A bila najbolja liga na svetu.

Mislim da svi ovde imamo identična razmišljanja, a to je da vratimo Milan na vrh italijanskog i evropskog fudbala - poručio je Mihajlović.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug
Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Nekadašnji selektor Srbije je udarnički počeo mandat u Milanu, koji je veoma aktivan na fudbalskoj pijaci. Prethodnih dana se su se kao potencijalna pojačanja Milana pominjali Mario Baloteli i Aleksandrar Mitrović, koji su poznati po tome da često menjaju ekscentrične frizure. Videćemo koliko će ih ova odluka Mihajlovića udaljiti od Milana.  Sve transfere uživo možete pratiti ovde.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MikiGrobar

    6. jul 2015 | 14:19

    Srecno da promjenis frizuru el saraviju

  • Procitaj, koristice ti...

    6. jul 2015 | 23:34

    I treba uvesti nekog reda. Nekad je fudbal bio umetnost. Setite se Rivalda, Ronalda, Raula koji je svaki gol proslavljao poljubivsi burmu. A danas je fudbal SPRDACINA, samo ko ce imati nakaradniju frizuru, ko ce koju zensku uloviti, koliko je ko placen. A pola njih propanu kao talenti. Kako je brzo Krkic ostao u senci, pa Oven.

  • Doka.cz

    6. jul 2015 | 19:29

    Ovaj mi ide na onu stvar,prvo himna kod nas a igrali nikako,sad u Milanu odredjuje kakve ce frizure imati...pa jel on dirigent,frizer,moler,limar...il trener?!?Sta njega boli kako ce igrac izgledati,valjda treba da igra,da daje max.na terenu a moze biti i go!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA