TRANSFERI: Miljenik Delija zvanično predstavljen, Mitrović je definitivno Njukaslov

Još jedan "vreo" transfer dan je za nama...

  • 1

Najvažnija vest koja je obeležila ovaj dan, bez dileme je transfer srpskog napadača Aleksandar Mitrovića iz Anderlehta u Njukasl za sumu od 18,7 miliona evra.

Bilo je uzbuđenja i na drugim mestima fudbalske pijace.

Bivši kapiten Crvene zvezde Darko Lazović u subotu je i zvanično predstavljen u Đenovi kao novi igrač tog kluba.

Sevilja se ozbiljno pojačala i osmim novajlijom, pošto je angažovala desnog beka iz Bordoa Marijana.

Spekuliše se da će Sergej Milinković-Savić umesot u Lacio, preći u Fiorentinu čiji predstavnici borave u Belgiji i dogovaraju transfer sa zlatnim srpskim omladincem i njegovim klubom Genkom.

20:49 -  I JUNAJTED UŠAO U TRKU ZA PEDRA

Čelsi, Arsenal, Liverpul, sada i Mančester junajted... Svi žele napadača Barselone Pedra, koji igra manje nego što bi želeo, pa je i logično što želi da ide iz Katalonije.

- Imam nekoliko ponuda. Svaki igrač želi da igra, ali situacija u mom slučaju nije baš najsjanija - rekao je Pedro.

20:39 - PSŽ DOVEO VEZNOG IGRAČA TOTENHEMA

Prelazak Benjamina Stambulija iz Totenhema u Pari Sen Žermen pitanje je dana, tvrde francuski mediji. Defanzivni vezni igrač već je stigao u tabor Parižana koji se nalaze u Njujorku, gde je prošao lekarske preglede, pa bi trebalo očekivati da uskoro potpiše ugovor. Parafiraće petogodišnju saradnju, a Pevci će dobiti 8 miliona evra.

19:41 - DUMBIJI NE PRIJA RIM - VRAĆA SE U MOSKVU

Samo šest meseci pošto je došao iz CSKA u Romu, Sejdu Dumbija bi da s vrati u moskovski klub. I vrlo verovatno da će se vratiti, jer oba kluba rade na tome, što je i potvrdio član menadžmenta Armejaca Viktor Onopko.

- Moramo da sačekamo da se reši papirologija, ali da, mogu da potvrdim da smo u pregovorima za Dumbiju - rekao je Onopko.

Rimljani su kupili Dumbiju 31. januara ove godine za 14,4 miliona evra.

19:33 - GOMEZ STIŽE KOD TOŠIĆA

Nemački napadač Mario Gomez (30) pakuje kofere i seli se iz Fiorentine. Njegova naredna destinacija u karijeri biće, prema pisanju italijanskih medija, Bešiktaš, novi klub srpskog reprezentativca Duška Tošića. Predsednik Fiorentine Andrea Dela Vale potvrdio je da je bivši nemački reprezentativac izrazio želju da ode ovog leta.

18.48 - DARKO LAZOVIĆ PREDSTAVLJEN U ĐENOVI

Bivši kapiten Crvene zvezde, Darko Lazović, predstavljen je kao novi igrač Đenove.

- Drago mi je što sam završio u Đenovi, velikom klubu i sjajnom takmičenju kao što je Serija A. Utisci su pozitivni. Gledao sam italijanski fudbal kao dete. Ovde ću imati priliku da napredujem. Sećanja na dane u Crvenoj zvezdi nikada neću zaboraviti, tamo sam odrastao, ali sada sam spreman sve da dam za Đenovu - rekao je Lazović.

18:33 - JOŠ JEDNA VEST IZ INTERA...

Neroazuri su obezbedili dugoročno rešenje na golu - Samira Handanovića, koji je produžio ugovor na još tri godine, do 2019. godine. Slovenački čuvar mreže dogovorio je novu, trogodišnju saradnju prema kojoj će dobijati blizu 3 miliona evra po sezoni.

18:22 - INTER: PERIŠIĆ - IN, ŠAĆIRI - OUT

Uprava Intera intenzivirala je pregovore sa Volfsburgom za hrvatskog napadača Ivana Perišića, a istovremeno i sa Šalkeom kome želi da proda Džerdana Šaćirija. Italijanski mediji pišu da će narednih dana oba transfera biti realizovana.

18:11 - SEVILJA DOVELA OSMO POJAČANJE

Bordo i Sevilja potvrdili su transfer brazilskog desnog beka Marijana (29) u klub iz Andaluzije. On je tako postao već osmo pojačanje osvajača Liga Evrope, posle N'Zonzija, Aspasa, Kakute, Ramija, Imobilea, Konopljanke i Kron-Delija.

17:55 - ODLAZAK LOMIĆA IZ MORDOVIJE PRILIKA ZA PARTIZAN

Marko Lomić je potvrdio da će uskoro napustiti Mordoviju koja umanjuje budžet, pa se oslobađa igrača sa jakim ugovorima, a bivši levi bek Partizana je jedan od takvih. Da li je to prilika za upravu crno-belih da reaguje i pokuša da vrati iskusnog igrača? Šta je Lomić još rekao o svojim planovima, više pročitajte OVDE.

16:55 - FIORENTINA OTIŠLA PO MILINKOVIĆ-SAVIĆA  

Dok Lacio okleva, Fiorentina želi da završi transfer srpskog zlatnog omladinca Sergeja Milinković-Savića. Italijani tvrde da su emisari Viole otputovali u Belgiju gde će prvo pokušati da se dogovore sa igračem, a potom i sa njegovim klubom Genkom, koji traži blizu 10 miliona evra za slobodu bivšeg igrača Vojvodine.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

16:13 - FRANCUZ STIŽE U VILU

Francuska Nica saopštila je da je postigla dogovor sa Aston Vilom u vezi sa transferom defanzivca Žordana Amavija u redove premijerligaša. Mladi reprezentativac Francuske ponikao je u Nici za koju je na 54 meča postigao tri gola.

16:11 - OLIMPIJAKOS PLATIO GOLMANA 4,5 MILIONA EVRA

Grčki prvak Olimpijakos predstavio je u subotu pojačanje među stativama, Kolumbijca Felipea Parda (25), koji je stigao u Pirej posle dve godine boravka u portugalskoj Bragi. Grci su platili novu "jedinicu" 4,5 miliona evra.

14:58 - DROGBA MOŽE U MLS, TRAŽEN JE I U KATARU

Vremešni Didije Drogba u narednom periodu bi trebalo da izabere klub u kome će, najverovatnije, završiti karijeru. Za prekaljenog 37-godišnjeg golgetera zainteresovano je nekoliko klubova iz SAD, među njima je Čikago najjače zagrizao za legendu Čelsija i nudi mu ugovor na godinu i po dana i platu od 2,5 miliona dolara po sezoni. U "igri" za Drogbin potpis je i jedan katarski klub.

13:18 MITROVIĆ NJUKASLOV

Pod verzalom BREAKING stiže informacija sa Ostrva da je Aleksandar Mitrović novi igrač Njukasla. Ide na lekarske preglede

12:51 KAMBIJASO OSTAJE U PREMIJER LIGI

Skoro pa sigurno, Esteban Kambijaso produžuje ugovor sa Lesterom. Iskusni vezista, bivši igrač Reala i Intera u avgustu će napuniti 35 godina.

12:31 VIKEND DI MARIJE

Izvori iz Pariza jasno tvrde: Ovaj vikend bi mogao da bude preloman i da Anhel Di Marija konačno potpiše za "svece".

12:05 - 30 M EVRA ZA OBAMEJANGA

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Brzonogoi napadač Dortmunda bi mogao da se preseli u Arsenal. Tobdžije su ponudile Borusiji 30 miliona funti za reprezentativca Gabona.

12:03 - ČELSI I MANČESTER JURE PEDRA

Dva engleska giganta prema pisanju Mirora kreću u napad na Barselonu. Mančester je odredio da sa 22 miliona funti pokuša da kupi Pedra. Čelsi bi trebalo da izađe sa svojom cifrom.

12:01 - VENGER JOŠ DUGO U ARSENALU

>>> EVO ŠTA STE JUČE PROPUSTILI.

Izvršni direktor Arsenala Ivan Gazidis oktrio je medijima da će Arsen Venger još dugo biti glavni u londonskom timu.

Transferi, tračevi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA